پایان پیش‌فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی در روز آغازین

کدخبر: ۷۰۶۴۱۵
اقتصادنیوز: پیش فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی شروع نشده تمام شد!
پایان پیش‌فروش اینترنتی بلیت قطار‌های نوروزی در روز آغازین

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی ها حاکی از آن است که پیش فروش بلیت قطار‌های نوروزی که از ساعت ۸ صبح به صورت غیر حضوری آغاز شده بود به اتمام رسید.

در حالی‌که از روزگذشته اعلام شده بود پیش فروش بلیت قطارهای نوروزی‌از ساعت ۸صبح تا ۱۰:۳۰ به صورت غیرحضوری انجام می‌شود و در این روز بلیت مسیر مشهد عرضه نمی شود اما بررسی ها حاکی از آن است که‌ در همان دقایق اولیه فروش بلیت به اتمام رسیده است.

بررسی ها حاکی از آن است که ظرفیت قطارها در برخی از مسیرهای پر تقاضا از جمله اهواز و تبریز تکمیل شده و مسافران باید منتظر خرید حضوری باشند و یا‌‌درصورت ایجاد سرویس‌های فوق‌العاده  بتوانند بلیت خریداری کنند.

براساس این گزارش از امروز صبح تا سه روز آینده پیش فروش بلیت قطارهای نوروزی برای بازه زمانی ۲۳ اسفند تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید