تعبیر متفاوت رهبری درباره منافقین
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از میزان ، بنا به گزارش پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR، رهبر معظم انقلاب ۲۹ تیرماه ۱۳۷۳ در دیدار جمع زیادی از قشرهای مختلف مردم و کارکنان ادارات و نهادها با ایشان، طی سخنانی رژیم غاصب صهیونیستی را به عنوان مظهر تروریسم دولتی، یک بلای جهانی خواندند و دولتهای صنعتی مدعی زمامداری امور بشر را به سبب حقکشی و انکار این واقعیت روشن شدیدا مورد سرزنش و ملامت قرار دادند.
در این دیدار که با شعارهای، «مرگ بر منافقین»، و «مرگ بر اسرائیل» توأم بود، مقام معظم رهبری توسل به تروریسم را ثمره نبود منطق، تفکر و بیاعتباری یک دولت، سازمان و یا گروه دانستند و فرمودند: تروریسم به مفهوم اقدامی است که یک مجموعه، سازمان و یا دولتی بخواهد کار خود را با ایجاد ترور، وحشت، قتل و ناامنی به پیش ببرد و جنایتی که منافقین روسیاه در حرم مطهر علی بن موسی الرضا (ع) مقدسترین مکان مذهبی ایران انجام دادند مظهر زشتترین نوع تروریسم محسوب میشود.
حضرت آیتالله خامنهای در بیان ماهیت تروریسم دولتی فرمودند: رژیم غاصب صهیونیستی آشکارترین نمونه «تروریسم دولتی» است. زیرا از هنگامی که سیاست ضد اسلامی، ضد مردمی و ضد شرقی انگلیس، صهیونیستها را در کشور اسلامی فلسطین حاکم کرد آنها به عنوان یک غده سرطانی در پیکر اسلامی با ترور و قتل عام مردان، زنان و کودکان فلسطین و آتش زدن خانهها اهداف خود را به پیش بردهاند. اقدام اخیر این رژیم در تجاوز به لبنان و ربودن افراد از خانههایشان و زندانی کردن آنها در فلسطین اشغالی نمونه روشن دیگری از تروریسم دولتی است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی سران دولتهای هفت کشور صنعتی را به سبب حمایت از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی و نادیده گرفتن افکار عمومی جهان مورد سؤال قرار دادند و فرمودند: جهان امروز گرفتار دو مصیبت بزرگ است. تروریسم که مظهر اعلای آن از لحاظ دولتی رژیم صهیونیستی و از لحاظ حزبی منافقین و امثال آنها هستند یک مصیبت جهانی است و حقکشی دولتهای مدعی زمامداری امور بشر در انکار این واقعیت، مصیبت بزرگتری است که جهان امروز با آن مواجه است.
مقام معظم رهبری با استناد به اعتراف غرب به پویایی و فراگیری شعارهای انقلاب اسلامی فرمودند: غربیها اذعان میکنند که شعارها و تفکرات اسلامی ایران؛ مصر، الجزایر و نقاط دیگری از جهان را متحول کرده است و این امر خطر بزرگی علیه سرمایهداری غرب محسوب میشود. بنا بر این ایران اسلامی که سلاح نیرومندی، چون پویایی اندیشه، منطق و سخن حق در اختیار دارد نیازمند توسل به اقدامات تروریستی نیست. ترور را کسانی نظیر منافقین و رژیم صهیونیستی انجام میدهند که فاقد تفکر و استدلال و اعتبار هستند.حضرت آیتالله خامنهای اجتناب مطبوعات غرب از انتشار پیامها و دیدگاههای انقلاب اسلامی را نشانه روشنی از هراس دولتهای غربی در عرضه شدن افکار اسلامی و انقلابی به ملتها توصیف کردند و فرمودند: مردم آمریکا و اروپا هیچ خصومتی با ملت ایران ندارند و برای شنیدن سخن حق آمادگی دارند، اما دولتهای غربی به خوبی میدانند که اگر ملتهایشان از افکار اسلامی و انقلاب ایران آگاهی یابند، به آن معتقد خواهند شد لذا امروز شاهد هستیم که دولتهای غربی و دستگاههای صهیونیستی تبلیغات پرهزینهای را در دنیا به راه انداختهاند تا چهره اسلام، انقلاب و جمهوری اسلامی ایران را مخدوش جلوه دهند و مانع از رسیدن تفکرات پویای اسلامی به ملتهای اروپا و آمریکا شوند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان با ابراز تنفر و انزجار ملت ایران از منافقین کوردل فرمودند: منافقین روسیاه همانند میکروبهایی که در زبالهدانی تکثیر میشوند در زیر بال دولتهای بزرگ پرورش یافتهاند و امروز ملت ایران با همه وجود منافقین را لعن و نفرین میکنند و تکرار جنایات آنها، نفرت هر چه بیشتر آحاد مردم را به دنبال خواهد داشت.
مقام معظم رهبری ضمن محکوم کردن ادعاهای رژیم صهیونیستی در منتسب کردن تروریسم به جمهوری اسلامی ایران فرمودند: نظام مقدس و مطهر جمهوری اسلامی از اینگونه تهمتها مبرا است و صهیونیستها به لحاظ ماهیت پلیدشان حق ندارند در مورد ایران اسلامی قضاوت کنند. جمهوری اسلامی متکی به یک ملت مؤمن، سرافراز، اصیل و ریشه دار است، اما رژیم صهیونیستی بی اصل و نسب، جعلی و دروغی است که با جمع کردن گروهی از یهودیان از سراسر دنیا که دارای خصوصیاتی از قبیل شرارت، خباثت، دزدی و آدمکشی هستند، مجموعهای را به نام ملت اسرائیل به وجود آورده است؛ و به جز ترور و جنایت هیچ منطق دیگری بر او حاکم نیست. صهیونیست با این همه دنائت، پستی و روسیاهی در دنیا متهمتر و مجرمتر از هر کس دیگری هستند.
حضرت آیتالله خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان به نقش با اهمیت نیروی انتظامی در تأمین امنیت اجتماعی اشاره کردند و فرمودند: امنیت در زندگی اجتماعی مردم نقش بسیار مهمی را داراست. زیرا مردم باید بتوانند در سایه آن با آرامش و آسودگی خاطر به کسب و کار و فعالیت اجتماعی و انجام امور زندگی خصوصی خویش اهتمام ورزند. امنیت یک نیاز اجتماعی است و برای تأمین آن، اعمال قدرت حاکمیت ضروری است لذا حکومت اسلامی که مظهر قدرت الهی و قدرت مردم است باید این خواسته عمومی را با اقتدار تأمین کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی برخورد قاطع نیروی انتظامی با تروریستها، سارقان مسلح، راهزنان، متجاوزین و متعدیان به نوامیس و اموال مردم را لازمه تأمین امنیت دانستند و فرمودند: نیروی انتظامی مظهر اقتدار ملی برای از میان بردن ناامنی و مبارزه با عناصری است که در امنیت جامعه اخلال ایجاد میکنند لذا این قدرت باید به دست انسانهای صالح امین و علاقهمند به سرنوشت مردم سپرده شود تا آنها بتوانند امنیت را به درستی تأمین کنند.
مقام معظم رهبری ضرورت احترام مردم به نیروی انتظامی و پیروی از دستورات این نیرو را خاطر نشان کردند و فرمودند: امروز انسانهای صالحی زمام امور نیروی انتظامی را در دست دارند و با هوشیاری دستگاههای قانونگذاری و اجرایی، در این نیرو تحولات مهمی انجام شده است، اما اصلاح هر چه بیشتر در نیروی انتظامی ضروری است و یکایک پرسنل این نیرو باید مراقب نفوذ فرهنگی و اخلاقی دشمن در بیاعتناکردن آنان نسبت به دین، ناموس و عقاید مردم باشند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین به حضور مسئولین و کارکنان سازمانهای تأمین اجتماعی و بهزیستی در این دیدار اشاره کردند و خدمات آنان را یک صدقه و حسنه و انجام یک تکلیف برای نظم اجتماعی در کشور دانستند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی کارکنان و مسئولان این دو سازمان و دستگاههای امدادی و خدمات رسانی به قشرهای نیازمند جامعه را به اهتمام هر چه بیشتر در انجام وظایف خود فراخواندند و در پایان سخنانشان فرمودند: کمک به ضعفا و مستمندان یک خواست اسلامی است و مردم باید کمکها و حمایت خود را از سازمانهای امدادی افزایش دهند اینجانب بویژه در مورد ایتام به مسئولان سازمان بهزیستی تأکید میکنم که به صورت مضاعف به یتیمان تحت سرپرستی این سازمان رسیدگی کنند و مبادا در نظام اسلامی یتیمی مورد اهمال و بیتوجهی قرار گیرد. رسیدگی به ایتام یک مسأله بسیار مهم انسانی است و عمل به دستورات اسلامی در این زمینه باید جدی گرفته شود.
این گزارش حاکیست در این دیدار وزیر کشور، فرمانده نیروی انتظامی و فرماندهان، پرسنل و مسئولین عقیدتی سیاسی و حفاظت و اطلاعات نیروی انتظامی رئیس و کارکنان سازمانهای تأمین اجتماعی و بهزیستی و شرکت دخانیات، اعضای ستاد نماز جمعه تهران، جمعی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاههای صنعت نفت اراک، بیرجند، کرمانشاه، تربیت معلم تهران، جمعی از قاریان مشهد، مسئولان و کارشناسان مرکز توسعه مدارس، گروهی از مردم شهرهای اصفهان و اراک، جمعی از خانوادههای شهدای استانهای تهران، کرمان، لرستان وعدهای از جانبازان حضور داشتند