بی توجهی به بهداشت این بخش از بدن،ابتلا به کرونا را شدید تر می کند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مطابق با نتیجه تحقیقات انجام شده با رعایت بهتر بهداشت دهان و دندان میتوان به پیشگیری از ابتلا به موارد شدید کرونا کمک کرد.
به عقیده محققان، بافتهای دهان میتوانند به عنوان مخزنی برای ویروس کرونا عمل کرده و بار ویروسی زیادی را در حفره دهان ایجاد کنند.
محققان برای ارزیابی ارتباط میان سلامت دهان و دندان و شدت ابتلا به کرونا، ۸۶ بیمار مبتلا به بیماری قلبی را در مصر که آزمایش پی. سی. آر کرونای آنها مثبت شده بود، مورد بررسی قرار دادند. اطلاعات از طریق پرسشنامه و سوابق پزشکی، از جمله سطوح پروتئین واکنشی C یا CRP که نشان میدهد آیا التهاب در بدن وجود دارد یا خیر جمع آوری شد.
آنها متوجه شدند که سلامت دهان و دندان ضعیف با ابتلا به کرونا شدیدتر و مدت زمان طولانیتر برای بهبودی از این بیماری همراه است. یافتههای این مطالعه نشان میدهد که بهداشت دهان و دندان ضعیف ممکن است یک عامل خطر اضافی برای بیماران قلبی مبتلا به کرونا باشد.
ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرد.
در ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۹، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.
این ویروس میتواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود. حدس زده میشود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود ۷ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.