پشت پرده سانحه ناوشکن سهند/ آخرین وضعیت پس از وقوع سانحه+ عکس و فیلم
به گزارش اقتصادنیوز، روز گذشته مدیرعامل ایزوایکوی دریایی ارتش اطلاعیه ای منتشر کرد که در آن اعلام شد، ناوشکن سهند در اسکله پایگاه یکم نیروی دریایی در نزدیکی بندرعباس دچار سانحه شد. در این سانحه که در ۳۵ کیلومتری غرب بندرعباس در اسکله مجاور مجتمع ایزوایکو رخ داده، بخشهایی از آن زیر آب رفت که مهندسان تلاش کردند تعادل را در ناوشکن ایجاد کنند.
توضیحات ارتش درباره وضعیت ناوشکن سهند
روابط عمومی منطقه یکم دریایی بندرعباس اعلام کرد که ناو سهند در حال بازگشت به حالت تعادل است.
بر اساس اطلاعیه، «ناو سهند در حال تعمیر در اسکله به خاطر نفوذ آب به مخازن، تعادلش را از دست داده که خوشبختانه به علت محدودیت عمق ساحل، بازگشت ناو به حالت تعادل به سرعت در حال انجام است.»
آن گونه که روابط عمومی منطقه یکم دریایی اعلام کرده، «مجروحان سطحی این سانحه برای طی درمان به بیمارستان اعزام شدهاند.»
تاریخچه ناوشکن سهند
سهند سومین ناوچه کلاس موج است که توسط نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران طراحی و ساخته شده است. از سازه این کشتی در شهریور ماه سال ۱۳۹۱ رونمایی شد؛ و در آذر ماه سال ۱۳۹۷ به آب انداخته شد.
این کشتی سومین نمونه از کلاس خود است و پس از ناو جماران و دماوند ساخته شده است. رسانههای ایران از شناورهای این کلاس تحت عنوان ناوشکن یاد میکنند، اما بر اساس روش طبقهبندی کشورهای دیگر دنیا این شناورها ناوچه محسوب میشوند.
ناوبندر مکران و ناوچه سهند پس از ۱۳۳ روز دریانوردی که در طی آن ۱۴۴ هزار کیلومتر پیموده شد و شرکت در تاریخ سوم مرداد ماه در رژه روز نیروی دریایی روسیه در بندر سنت پترزبورگ به ایران بازگشت. این سفر دریایی، طولانیترین دریانوردی نظامی ایران تا آن زمان بود.