پیام تبریک باقری کنی به یحیی السنوار/ مقاومت به گزینه راهبردی تبدیل شده است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، در متن پیام علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان خطاب به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس آمده است: انتخاب جنابعالی را به عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین- حماس به جانشینی شهید سرافراز و مجاهد خستگی ناپذیر جناب شیخ اسماعیل هنیه، تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان برای جنابعالی سلامتی، موفقیت و اقتدار در مسیر تحقق اهداف و آرمان والای ملت فلسطین که در رأس آن محو اشغالگری و آزادی کامل فلسطین و قدس عزیز قرار دارد، مسالت دارم.
اقتصادنیوز: انتخاب یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی حماس که سهشنبه شب اعلام شد، با واکنشهای مختلفی در سطح منطقه و جهان روبه رو شد و برخی این انتخاب را در راستای تقویت مقاومت و ادامه راه شهید اسماعیل هنیه دانستند.
این انتخاب در برهه حساس کنونی، هم دربرگیرنده امید، انسجام، اقتدار و پیروزی برای جنبش حماس، ملت قهرمان فلسطین و محور مقاومت و همچنین بیانگر استیصال و ناکامی و شکست سیاست ترور، اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی و حامیان بینالمللی آن است.
اکنون به برکت جهاد مؤمنانه و قهرمانانه مردم عزیز فلسطین بهویژه غزه مظلوم و مقتدر، فلسطین به آرمانی جهانی و مقاومت به گزینه راهبردی تبدیل شده است.
امید است در سایه رهبری جدید جنبش حماس، انسجام و وحدت مبارزان مقاومت و پایداری اسطورهای ملت فلسطین، شاهد استمرار مسیر جهادی رهبران شهید این جنبش و کسب پیروزیهای سیاسی و میدانی روزافزون تا تحقق پیروز نهایی در آزادسازی کل سرزمین تاریخی فلسطین از نهر تا بحر و تشکیل دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس باشیم.
به گزارش ایرنا، جنبش مقاومت اسلامی حماس روز سه شنبه ـ ۱۶ مرداد ـ در بیانیهای اعلام کرد که یحیی السنوار به عنوان رئیس جدید دفتر سیاسی این جنبش به جانشینی شهید اسماعیل هنیه انتخاب شد.
یحیی ابراهیم سِنوار مشهور به ابو ابراهیم رئیس حکومت حماس در نوار غزه در ۲۹ اکتبر ۱۹۶۲ (آبان ۱۳۴۱)متولد شده است. از او به عنوان موسس سازمان امنیتی حماس (مجد) یاد می شود و ارتش اسرائیل سنوار را عامل اصلی حمله ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲) میداند. رژیم صهیونیستی حذف السنوار را یکی از اهداف جنگ علیه غزه اعلام کرده اما تاکنون موفق به چنین کاری نشده است.
السنوار در سال ۱۹۸۹ میلادی (۱۳۶۸ شمسی) از سوی دادگاهی در اسرائیل به چهار باره زندان ابد به علاوه ۲۵ سال زندان محکوم شد، اما در نهایت بعد از ۲۲ سال زندان در سال ۲۰۱۱ در معامله و مبادله زندانیان با اسرائیل آزاد شد. وی از جمله رهبران حماس به شمار می رود که آمریکا نام او را در فهرست ادعایی افراد تحت تعقیب قرار داده است.