دریادار سیاری: در مقابل هر دشمنی با اقتدار میایستیم
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، امیر دریادار حبیبالله سیاری معاون هماهنگکننده ارتش در آیین تجدید میثاق کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با آرمانهای امام خمینی (ره) گفت: بیست و چهارم مهرماه سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران را به همه کارکنان این سازمان تبریک عرض میکنم.
وی افزود: جمله مهم امام خمینی (ره) در خصوص رسالت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش این است که کار عقیدتی سیاسی نزدیک کردن دلها به سوی پروردگار است. این جمله جای تفکر دارد و ما باید با بصیرت و معنویت، این نگاه عمیق حضرت امام (ره) را به منصه ظهور برسانیم.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به مؤلفههای توان رزم گفت: توان رزم، مؤلفههای فیزیکی و غیرفیزیکی را در بر میگیرد که انتهای این مؤلفهها ما را به توان بازدارندگی میرساند.
امیر سیاری برخورداری از توپ، تانک، ناو، جنگنده، زیردریایی و تجهیزات زمینی و هوایی را از مؤلفههای فیزیکی قدرت عنوان کرد و اضافه کرد: آموزش، انضباط و... از مؤلفههای غیرفیزیکی قدرت هستند.
وی با اشاره به اینکه مؤافههای برترساز قدرت نیز از دیگر مؤلفههای ایجاد قدرت هستند؛ افزود: همین مؤلفههای برترساز همچون بصیرت، ایمان به خدا، معنویتگرایی و روحیه سلحشوری بودند که در هشت سال دفاع مقدس موجب پیروزی ما در برابر ارتش بعثی تا بن دندان مسلح شد.
معاون هماهنگکننده ارتش با اشاره به اینکه برخورداری از نیروی انسانی کیفی یکی از مهمترین مؤلفههای فیزیکی قدرت محسوب میشود، عنوان کرد: نیروی انسانی کیفی میتواند یک سازمان را رشد و ارتقا دهد.
دریادار سیاری ادامه داد: نیروی انسانی کیفی و ارزشمند، نیرویی است که میتواند تجهیزات بومی بسازد و خود را برای انجام مأموریتهای خطیر آماده کند.
وی با بیان اینکه اولین ویژگی نیروی انسانی کارآمد برخورداری از سلامت جسمانی و روحانی است، گفت: سلامتی روحی از بُعد معنوی بسیار مهم است و برخورداری ارتش از این روحیه در راستای اجرای مأموریتهای خطیر، بر عهده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش است. نیروی انسانی سالم و توانمند به نیرویی اطلاق میشود که بتواند تجهیزات بسازد، تاکتیک خلق کند، اقتدار ایجاد کند و بازدارندگی داشته باشد.
امیر سیاری تفاوت ارتشهای مقتدر و پوشالی را در عامل معنویت دانست و گفت: ارتشی که از معنویت برخوردار نباشد، ارتش پوشالی است.
وی افزود: عملکرد ۲۰ ساله ارتش آمریکا در افغانستان به ما نشان میدهد که مجهزترین ارتش دنیا که برای از بین بردن طالبان وارد افغانستان شده بود، پس از ۲۰ سال اشغال این کشور و از بین بردن زیرساختهای آن و کمک به رشد مواد مخدر در نهایت افغانستان را دوباره تحویل طالبان داد و به سرزمین خود بازگشت.
معاون هماهنگکننده ارتش تصریح کرد: ارتش آمریکا به جهت عدم برخورداری از عنصر حیاتی معنویت و اخلاق به این وضعیت اسفبار رسید.
دریادار سیاری داشتن بصیرت را امر مهمی دانست و عنوان کرد: در این فضای غبارآلود و پیچیده، آنچه ما را به سرمنزل مقصود میرساند، بصیرت و نزدیکی دل به خداوند متعال است.
وی اخلاق و معنویت را یکی دیگر از ویژگیهای ارتش جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: همین ویژگیهای منحصر به فرد، ارتش را به سطحی از اقتدار رسانده که امروز در برابر هر دشمنی با اقتدار ایستادهایم و پوزه آن را به خاک میمالیم. سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به خوبی و به بهترین شکل توانسته مأموریتهای خود را انجام دهد. امروز ارتقای مستمر توانمندی برای مقابله با هرگونه تهدید در دستور کار نیروهای چهارگانه ارتش است.
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امروز ارتش با توجه به مأموریت خطیری که بر عهده دارد به اتفاق دیگر نیروهای مسلح کشور باید آماده باشد تا در هر مقطع زمانی و در هر شرایطی در مقابل هر تهدیدی با توجه به پیچیدگیهای تهدید و عدم قطعیتی که در آینده وجود دارد و همچنین تغییراتی که روز به روز در زمینه تهدیدات مشاهده میکنیم، آمادگی خود را حفظ کند و ارتقا دهد و در جهتی حرکت کند که آمادگی مقابله با هر تهدیدی را داشته باشد.
وی افزود: به لطف خدا و به همت همه دستاندرکاران در حوزه تأمین تجهیزات بومی برای دفاع از کشور، امروز به نقطه مطلوبی رسیدهایم؛ البته که این خاتمه کار ما نیست و باید بهصورت مستمر در جهت ارتقای این توانمندی تلاش کنیم.
دریادار سیاری اضافه کرد: امروز همچنین در حوزه پرورش نیروی انسانی که مهمترین مؤلفه در زمینه دفاع از کشور و کارآمدی نظام دفاعی کشور محسوب میشود، اقدامات ارزشمندی انجام شده است. در زمینه ارتقای توانمندیهای معنوی و بصیرتی کارکنان ارتش نیز در سازمان عقیدتی تلاش فراوانی شده است و امروز کارمندانی در ارتش داریم که با ایمان، اخلاص و ازخودگذشتگی توانمندی لازم جهت انجام مأموریتهای محوله را دارند.