حمایت تمام قد سئول از توافق هسته‌ای با ایران

کدخبر: ۵۱۶۰۲۴
اقتصادنیوز: وزیر خارجه کره جنوبی آخرین پیشرفت‌ها در مذاکرات برای احیای برجام را موضوع گفت‌وگویش با نماینده ویژه آمریکا و نماینده اروپا در مذاکرات اعلام کرد.
حمایت تمام قد سئول از توافق هسته‌ای با ایران

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، معاون وزیر خارجه کره جنوبی طی گفت‌وگوی تلفنی جداگانه با مذاکره‌کنندگان ارشد آمریکا و اتحادیه اروپا در مذاکرات هسته‌ای وین، بر توافق با ایران برای احیای برجام تاکید کرد.

خبرگزاری یونهاپ گزارش داد، دفتر «چو هیون دونگ» معاون وزیر خارجه کره جنوبی، آخرین پیشرفت‌ها در مذاکرات برای احیای برجام را موضوع گفت‌وگوی این مقام کره‌ای با «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا و «انریکه مورا» نماینده اروپا در مذاکرات اعلام کرد.

براساس این بیانیه، «چو هیون دونگ» ابراز امیدواری کرد که احیای برجام به حل و فصل مسائل بین تهران و پیونگ یانگ بیانجامد.

یونهاپ نوشت: بعد از خروج آمریکا از برجام در سال ۲۰۱۸ و بازگشت تحریم‌های ایران، به خاطر بلوکه شدن هفت میلیارد دلار دارایی های ایران در دو بانک کره ای، روابط تهران و سئول با چالش مواجه شده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • گزارش «اقتصادنیوز» از جریان پول حقیقی در بازار سهام

      اقتصادنیوز: در مجموع معاملات هفته اخیر بورس تهران ۸۳۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد و میانگین روزانه…

    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید