حمله موشکی روسیه به دادگاه لاهه؟ / مدودوف تهدید کرد

کدخبر: ۵۶۲۴۵۹
معاون شورای امنیت روسیه گفت که تصمیم دیوان بین‌المللی لاهه در صدور قرار بازداشت برای پوتین پیامدهای وحشتناکی برای قوانین بین‌المللی خواهد داشت.
حمله موشکی روسیه به دادگاه لاهه؟ / مدودوف تهدید کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور از سوی دیوان بین‌المللی کیفری، این دادگاه را به استفاده از موشک مافوق صوت روسیه تهدید کرد. 

افشاگری روسیه درباره همکاری واشنگتن و داعش برای عملیات خرابکارانه در سوریه

به گزارش روزنامه ینی شفق ترکیه، مدودف دوشنبه (۲۰ مارس، ۲۹ اسفند) در پیامی تلگرامی نوشت: تصور استفاده هدفمند از یک (موشک) هایپرسونیک اونیکس از یک کشتی روسی در دریای شمال علیه دادگاه لاهه کاملاً ممکن است. 

به گفته وی، حقوق عمومی بین‌الملل عمدتاً به دلیل ناکارآمدی معیوب است زیرا کشورها نمی‌خواهند اقدامات مغرضانه مجمع عمومی سازمان ملل را اجرا کنند، تصمیمات شورای امنیت سازمان ملل را وتو کنند یا نهادهای مختلف سازمان ملل را ترک کنند. 

او در ادامه گفت که تصمیم دیوان بین‌المللی لاهه در صدور قرار بازداشت برای پوتین پیامدهای وحشتناکی برای قوانین بین‌المللی خواهد داشت و افزود: این فروپاشی پایه‌ها، اصول قانون است... اکنون هیچ کسی به هیچ نهاد بین‌المللی نخواهد رفت. همه بین خودشان مذاکره می‌کنند. همه تصمیمات احمقانه سازمان ملل و دیگر ساختارها اشباع خواهد شد. افول تاریک کل سیستم روابط بین‌الملل در راه است. 

دیوان کیفری بین‌المللی که خودش را نخستین دادگاه دائمی بین‌المللی برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایت جنگی و جنایت تجاوز معرفی می‌کند جمعه (۲۶ اسفند) برای ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه قرار دستگیری صادر کرد. 

بیشترین افزایش و کاهش قیمت دلار در سال 1401 /سایه درهم کم شد

دیوان بین‌المللی دادگستری مدعی شده پوتین «مسئول ارتکاب جرائم جنگی» از جمله «دیپورت غیرقانونی کودکان از مناطق اشغالی اوکراین و انتقال آن‌ها به روسیه» است. 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی» در اوکراین خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

به دنبال آغاز جنگ روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه‌جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید