مخالفت اسرائیل با درخواست آمریکا
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، شبکه کان رژیم صهیونیستی گزارش داد، دیوید ساترفیلد نماینده دولت آمریکا در امور بشردوستانه برای نوار غزه، دیداری ناامیدکننده با نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی داشت.
بر اساس این گزارش، ساترفیلد در این دیدار خواستار افزایش ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه شد اما نتانیاهو و دیگر مقامهای نظامی رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کردند.
اقتصادنیوز: وزارت امور خارجه قطر اطلاع داد که این کشور با میانجیگری توانسته به توافقی میان اسرائیل و حماس دست یابد.
نماینده دولت آمریکا، تل آویو را از تشدید بحران انسانی در نوار غزه مطلع کرد اما نتانیاهو مدعی شد که هیچ بحران انسانی وجود ندارد.
پیش تر پایگاه خبری آکسیوس نوشته بود: بایدن و دیگر مقامات ارشد امریکا بهطور فزایندهای از نتانیاهو نخست وزیر (رژیم) اسرائیل و اکثر درخواستهای او از دولت آمریکا در رابطه با جنگ غزه ناامید شدهاند.
در جریان دیدار هفته گذشته، بلینکن با بنی گانتس عضو کابینه جنگ دیداری جداگانه برگزار کرد. نظرسنجیهای داخلی در سرزمین های اشغالی نشان میدهد اگر امروز انتخابات برگزار شود، احتمالاً بنی گانتس پیروز خواهد شد. بلینکن همچنین با یائیر لاپید رهبر مخالفان و یوآو گالانت وزیر دفاع، رقیب اصلی نتانیاهو در حزب لیکود دیدار کرد. گفتنی است خبرها حاکی از آن است که نتانیاهو حتی در کابینه خود نیز با مخالفان و منتقدان جدی مواجه است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.