قالیباف گوشه نشین عالم سیاست میشود؟
به گزارش اقتصادنیوز روزنامه آرمان ملی نوشت: آقای رئیس اما اگر بار دیگر بر کرسی ریاست مجلس تکیه بزند دیگر آقای رئیس خرداد 99 تا خرداد 1403 نخواهد بود. در این 4 سال حواشی زیادی برای قالیباف ایجاد شد از جمله ادعاهایی نظیر تهیه سیسمونی نوه از ترکیه، درخواست مهاجرت از سوی پسر قالیباف و... اما منبع اصلی ایجاد حواشی برای قالیباف جز جبهه پایداری نبود که از هر فرصتی برای تضعیف وی بهره میبرد.
اکنون هم مجلس دوازدهم آغاز نشده اما حواشی حول محور قالیباف آغاز شده است و امنا است که برای قالیباف خط ونشان میکشد. اعضای امنا بهصورت علنی اعلام میکنند تمایلی به تداوم ریاست قالیباف ندارند چنانکه 17 اردیبهشت سیدنظامالدین موسوی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «امنا» برای تغییر آرایش سیاسی به نفع نخبگان برنامه دارد، گفت: برای تغییر شرایط، مجلس آینده باید تصمیمات تاریخی و بزرگ گرفت. ما پدرخوانده نداریم و به خود متکی هستیم و از کسی هراسی نداریم و عقبنشینی نمیکنیم. 19 اردیبهشت کاندیداهای مرحله دوم ائتلاف انتخاباتی امنا در اطلاعیهای اعلام کردند «حضورمان در لیستهای انتخاباتی دیگر به معنای پذیرش هیچ شرطی در خصوص استمرار مدیریت فعلی نیست و مطابق خواست صریح مردم، حتما در مجلس آینده برای تحقق این موضوع تلاش خواهیم کرد.»
تلاش بدون توقف رائفیپور برای حذف قالیباف
ضربه به برادر محبی
اخیرا اما ورق برگشت و جلیل محبی، کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس در صفحه توییتر خود نوشت: «هرچه اصرار کردم آقای رائفیپور نیامد مناظره کند. اسناد زیر سوالات من بود. بیش از صد میلیارد تومان در دکان مصاف پول جابهجا شده. شما خودتان با او مناظره کنید. یاحق» اسناد منتشر شده در کانال جلیل محبی، حقوقدان نشان میدهد طی دو سال به حساب موسسه مصاف نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان واریز شده که ۱۴ میلیارد تومان آن به حساب امیرحسین رائفیپور، برادر علیاکبر رائفیپور است. محبی گفت: پولهایی است که جابهجا شدند؛ یعنی برخی از پولهایی که به حساب اشخاص حقیقی واریز شده، دوباره به حسابی برای رائفیپور یا مصاف بازگشته است که این شائبه دارد و شامل مواد ۱، ۲ و ۳ قانون مجازات اسلامی است که دادستان باید ورود پیدا کند. وی اظهار داشت: «زمانیکه دادستان به این دو حوزه ورود پیدا کند، میتواند از بانک مرکزی و مرکز شورای اسلامی استعلام بگیرد. این اسنادی است که در دست مخالفان قالیباف است و ربطی به او ندارد. ما در حقوق دو موضوع داریم، یک پرونده قضائی و یک واقعیت امر.» ظاهرا رائفیپور پس از انتشار اسنادی از سوی جلیلی از سیستم بانکی کشور گلایه کرد.
رئیس در برزخ
چالش رائفیپور و قالیباف از نگاه برخی برای یک کرسی است. اما آیا قالیباف میتواند از این کرسی بلند نشود؟ برخی معتقدند او در نهایت رئیس مجلس خواهد شد اما با توجه به اتفاقاتی که رخ داده، فرمانده سابق نیروی انتظامی دیگر اقتداری در بهارستان نخواهد داشت و مخالفانش به او اجازه فعالیت مفید نمیدهند. برخی پیشنهاد میکنند قالیباف از مجلس دوازدهم استعفا دهد تا بیش از این تخریب و تبدیل به مهره سوخته نشود. از سوی دیگر قالیباف ناخواسته از دایره سیاست به بیرون رانده میشود و اگر استعفا دهد، تبدیل به مهره ساکت و بیتاثیر خواهد شد. قالیباف این روزها در برزخ است و ناراحت.