ادعای مقام آمریکایی درباره عذرخواهی زلنسکی از ترامپ

کدخبر: ۷۰۹۰۷۳
اقتصادنیوز: فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه مدعی شد که رئیس جمهوری اوکراین در نامه‌ای به ترامپ از وقوع جدال لفظی در دیدار کاخ سفید عذرخواهی کرده است.
ادعای مقام آمریکایی درباره عذرخواهی زلنسکی از ترامپ

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، استیون ویتکاف،فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه،  در گفت وگو با فاکس نیوز ادعا کرد: زلنسکی نامه ای به رئیس جمهور آمریکا فرستاد. او برای تمام وقایعی که در دفتر کاخ سفید رخ داد عذرخواهی کرد. فکر می کنم این گام مهمی بود.

به گزارش ایرنا،, زلنسکی ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۳) برای دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید رفت. اما گفت‌وگوی میان روسای جمهور به تنش لفظی در برابر رسانه‌ها تبدیل شد که طی آن ترامپ، زلنسکی را متهم به رفتار توهین‌آمیز کرد و گفت که او برای صلح آمادگی ندارد.

پس از آن ترامپ زلنسکی را از کاخ سفید بیرون کرده و خواستار عذرخواهی وی در مقابل دوربین ها شد.

جنگ اوکراین که در اسفند ۱۴۰۰ با حمله روسیه آغاز شد، در پی بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو درباره گسترش مرزهای ائتلاف نظامی ناتو به وقوع پیوست. از زمان آغاز جنگ، کشورهای عضو ناتو، با ارسال کمک‌های نظامی و اعمال تحریم‌ها علیه مسکو، بر تنش‌ها افزوده‌ و تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان درگیری‌ها را به حاشیه رانده‌اند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید