تاکید رئیس کل، بر استقلال بانک مرکزی
ولی الله سیف صبح امروز شنبه در جلسه ارزیابی و بررسی عملکرد بانک مرکزی در زمینه طرح های اقتصاد مقاومتی با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در محل این بانک گفت: مهمترین موضوع در اقتصاد مقاومتی، اصل استقلال بانک مرکزی و استقلال نهاد سیاستگذار پولی است.
در این جلسه، مسائل مربوط به فعالیتهای بانک مرکزی درباره پیادهسازی اقتصاد مقاومتی و عملی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه بررسی شد.
پیش از سخنرانی رئیس کل بانک مرکزی، پیمان قربانی معاون اقتصادی، فرشاد حیدری معاون نظارتی، علی کرمانشاه معاون فناوری های نوین و غلامعلی کامیاب معاون ارزی بانک مرکزی گزارشاتی را درباره حوزه کاری خود ارائه کردند.
با عنایت به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، دستور اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از جانب رئیس جمهوری اسلامی ایران صادر شده و لازم است اقدامات بایسته برای جلب مشارکت گسترده همه نهادها و آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی برای دستیابی به رشد پویا و تحقق اهداف سند چشمانداز بیستساله ساماندهی شود.
بانک مرکزی نیز در این جهت باید تدابیر پولی، اعتباری و ارزی متناسب با این سیاستها را تهیه و در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار دهد.
هیئت وزیران در جلسه ۲۹ شهریور سال گذشته در اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری راجع به اقتصاد مقاومتی و به استناد اصل صد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را به منظور بررسی، تصویب و راهبری برنامه های اقتصاد مقاومتی و نظارت بر عملیات اجرایی آنها، تشکیل داد.
ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی به ریاست معاون اول رئیسجمهوری و با عضویت وزرای امور اقتصادی و دارایی، نفت، نیرو، کشور، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، معاون امور مجلس رئیسجمهوری، معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، مشاور اقتصادی رئیسجمهوری و رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و سه نفر اقتصاددان به انتخاب رئیس ستاد تشکیل شد.