فعالیت‌های دریایی خلیج فارس و تنگه هرمز مختل شد

کدخبر: ۷۰۶۶۱۱
اقتصادنیوز: در تردد و فعالیت‌های دریایی خلیج فارس و تنگه هرمز اختلال ایجاد شده است.
فعالیت‌های دریایی خلیج فارس و تنگه هرمز مختل شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رییس اداره هواشناسی جزیره قشم نسبت به افزایش موج در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان که منجر به ایجاد اختلال در تردد، محدودیت و فعالیت‌های دریایی می‌شود، هشدار داد.

محمد کاملی دیرستانی روز چهارشنبه با توصیف و پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان هرمزگان و جزیره قشم اظهار داشت: طبق تحلیل نقشه ها و مُدل های هواشناسی روز جاری تداوم ناپایداری دریایی در استان پیش بینی می شود.

وی ادامه داد: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز چهارشنبه(هشتم اسفندماه) و فردا پنجشنبه(نهم اسفندماه) در آسمان هرمزگان گذر ابر مورد انتظار است و رگبار باران و گاهی آذرخش در پاره ای نقاط استان پیش بینی می شود.

رییس اداره هواشناسی جزیره قشم توضیح داد: دریا نیز تا اواخر وقت یکشنبه(۱۲ اسفندماه) با وزش بادهای نسبتا شدید شمال غربی تا جنوب غربی در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج پیش بینی می شود و اختلال و محدودیت در ترددهای دریایی را به همراه خواهد داشت.

کامل دیرستانی اضافه کرد: در این مدت و بر اساس پیش بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده نگری دریا، بیشینه سرعت باد در محدوده ۴۵ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۱۸۰ سانتی متر خواهد رسید.

وی گفت: توصیه می شود در این مدت شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد دریایی خودداری کنند و تمهیدات لازم برای آمد و شد سایر شناورها در بنادر به ویژه بنادر غربی و مرکزی استان صورت پذیرد.

رییس اداره هواشناسی جزیره قشم افزود: به لحاظ دمایی در این مدت نوسانات دمایی یک تا سه درجه سلسیوس پیش بینی می شود و ماندگاری هوای سرد در بلندی های استان مورد انتظار است.

وی بیشینه دما و رطوبت را در ایستگاه هواشناسی (فرودگاه قشم) ۱۴ درجه و ۶۳ درصد و شهر قشم را ۱۷ و ۶۲ درصد اعلام کرد.

استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز دریایی از سواحل شرق استان (جاسک) در دریای عمان تا سواحل نیلگون خلیج فارس در شرق استان (پارسیان) و برخورداری از جزایر ۱۴ گانه خلیج فارس، یکی از مهم ترین و راهبردی ترین استان های ایران است که از جاذبه های منحصر به فردی چون جنگل های بی همتای حرا و مرغوب ترین مروارید جهان و ده ها اثر تاریخی و طبیعی برخوردار است.

خلیج فارس با گستره نزدیک به ۲۳۷ هزار و ۴۷۳ کیلومتر مربع بین ۲۴ تا ۳۰ درجه و ۳۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۸ تا ۵۶ درجه و ۲۵ دقیقه طول شرقی از نصف‌النهار گرینویچ واقع شده است و جزیره زیبای قشم، همچون نگینی بر پهنه آب های نیلگون آن می درخشد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید