شرایط ادامه حیات استارتاپهای کشور در استیج اینوتکس بررسی میشود
به گزارش اقتصادنیوز ؛ استیج رویدادی در دل نمایشگاه بینالمللی اینوتکس است که در سالهای اخیر به قلب تپنده این جشنواره تبدیل شده است. این رویداد با هدف تعامل و گفتوگو میان فعالان استارتاپی، علاقمندان به حوزههای فناورانه و نوآورانه، نخبگان فناوری، نهادهای ذینفع حاکمیتی، کارآفرینان و صنعتگران نوآور ایجاد شده و سالانه میزبان دهها صاحبنظر در حوزههای گوناگون استارتاپی است. اما امسال با توجه به چالشهای پدید آمده در حوزه فناوری کشور و تحولات بنیادین پدید آمده در حوزه استارتاپی، موضوعات استیج بیش از هر چیز به مسائل روز اکوسیستم استارتاپی معطوف شده است.
برگزارکنندگان استیج نظرات بیش از صد فعال استارتاپی که در زمان طراحی برنامه با آنان همفکری کردهاند را در قالب سه سرفصل «استارتاپها و ایران امروز»، «کار و زندگی مبتنی بر فناوریهای نوظهور» و «استارتاپها و ایران فردا» گردهم آوردهاند.
در این رویداد از موضوعاتی چون نفسهای آخر موج اول اکوسیستم استارتاپی، فصل تابآوری، ذرهبین فینتک، ذرهبین دیفای گرفته تا طراحی یک نمایش با ChatGPT و استارلینک و موضوع VPNها در قالب سخنرانی، پنل و مناظره در طول سه روز عرضه میشود.
استیج در روز چهارم نیز میزبان رقابت استارتاپها در حضور سرمایهگذاران و امتیازدهی به آنان توسط داوران مطرح ایرانی و بینالمللی خواهد بود. رضا غیابی، دبیر محتوایی جشنواره اینوتکس و برگزارکننده استیج درباره رویداد امسال میگوید: «استیج امسال از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که مأوایی برای گفتوگوی آزاد فعالان استارتاپی و حاکمیت بهوجود میآورد. گفتوگو منجر به تغییر مثبت میگردد و ثمره این تغییرات مثبت نصیب مردم میشود.»
غیابی افزود: «امروزه اینترنت و امکاناتی که بر بستر آن عرضه میگردد از ملزومات زندگی انسان متمدن است و با اینکه گاهی از آب و برق پر اهمیتتر میشود، اما نه تشکلهای حرفهای آنچنانی روی آن کار میکنند و نه به اندازه صنایع بزرگ درباره آن گفتوگو میشود. همین موضوع باعث شده کارآفرینان و نخبگان حوزه نوآوری بعضا احساس ناامیدی کنند و خود را در این راه تنها ببینند.»
یکی از اهداف استیج نزدیک کردن این متخصصان به یکدیگر است تا بتوانند با استفاده از خرد جمعی و تعامل بر مشکلات فائق بیایند.
این رویداد علاوه بر اینکه پذیرای شرکتکنندگان جشنواره اینوتکس است به صورت زنده از طریق وبسایت www.inotex.com در دسترس مخاطبان بینالمللی و علاقمندان قرار خواهد گرفت.
اینوتکس ۲۰۲۳ از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در پارک فناوری پردیس، میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفهدار، هفتادهزار مخاطب فعال در حوزه کسبوکار، ۱۵۰ سرمایهگذار استارتاپی، ۴۰۰ جلسه بین کسبوکارها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی است.