خبر مهم سخنگوی مرکز مبادله درباره حراج سکه 20 بهمن

کدخبر: ۷۰۳۰۷۹
اقتصادنیوز: سخنگوی مرکز مبادله از برگزاری حراج سکه مرکز مبادله خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «اصغر بالسینی» سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: با وجود اینکه فردا شعب بانک‌هاس استان تهران تعطیل است اما به سبب  فعال بودن شعب کشیک بانک‌ها و با توجه به اینکه جلسه حراج سکه طلا به صورت سامانه‌ای برگزار می‌شود و وازیر وجه از سوی متقاضیان صورت گرفته است بنابراین فردا ۲۰ بهمن‌ماه حراج سکه مرکز مبادله همانند روال سابق برگزار می‌شود.

خبر مرتبط
فوری/ بورس هم تعطیل شد + جزئیات

اقتصادنیوز: بورس تهران، فرابورس ایران، بورس کالا و بورس انرژی نیز در این روز تعطیل خواهند بود.

گفتنی است، کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا ۵ قطعه سکه است. 

همچنین باید اشاره کرد شروع جلسه حراج راس ساعت ۱۲، روز شنبه ۲۰ بهمن‌‌ماه است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۴ خواهد بود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۱۹ اردیبهشت

      اقتصادنیوز: پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» وارد سال پنجم شد. در این پروژه به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که…

    کارگزاری مفید