رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد

نرخ بیمه‌های تکمیلی درمان، منطقی می‌شود

کدخبر: ۴۵۹۷۵۰
ضریب خسارت خودروهایی که کیفیت نامناسبی دارند بسیار بالاست و پوشش ریسک مربوط به آن باید با قواعد استاندارد بیمه‌ای همخوانی داشته باشد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از گروه شرکتهای دنیای‌اقتصاد؛  رئیس کل بیمه مرکزی که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: در کشورهای پیشرفته گاهی میزان نرخ حق بیمه از قیمت خودروهای مدل پایین کمتر است حال آنکه در کشور ما تخفیف‌هایی برای این قبیل خودروها در نظر می‌گیرند که این رویه باید اصلاح شود. غلامرضا سلیمانی در ادامه از افزایش ۲۸ درصدی بیمه‌های درمانی در بودجه سال جاری خبر داد و افزود: سال گذشته شاهد افزایش ۴۰درصدی تعرفه درمانی بودیم که ضریب خسارت ۹۸درصدی این رشته بیمه‌ای قابل قبول نیست. وی تعیین تعرفه عادلانه برای بیمه‌های تکمیلی را ضروری دانست و از شرکت‌ها و سازمان‌های بیمه‌گذار خواست در زمان محاسبه حق بیمه این افزایش تعرفه را در نظر داشته باشند. سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی صنعت بیمه برای پوشش خسارات ناشی از حملات سایبری خبر داد و اظهار کرد: خسارت ۶۰۰ میلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۰ از اهمیت این موضوع حکایت دارد و دستگاه‌های کشور باید به این ریسک مهم توجه داشته باشند.

 حضور پررنگ‌تر صنعت بیمه در بازار سرمایه

سلیمانی از پذیره‌نویسی قریب‌الوقوع چند شرکت بیمه‌ای دیگر در بورس سخن گفت و افزود: در حال حاضر شاخص بازار سرمایه شرایط ویژه‌ای دارد و به همین خاطر پذیره‌نویسی به صورت پلکانی و با رعایت وضعیت بورس صورت می‌گیرد. رئیس شورای عالی بیمه با بیان این مطلب که پیوند صنعت بیمه و بازار سرمایه باید مستحکم‌تر شود، تصریح کرد: بخشی از سرمایه‌های صنعت بیمه در بورس است و با عرضه اوراق بیمه‌ای در بازار سرمایه این تعامل از ابعاد بیشتری برخوردار خواهد شد. وی افزایش ضریب نفوذ بیمه را در گرو رقابت نرخ و شرایط بیمه‌نامه‌های زندگی با بازارهای موازی ارزیابی کرد و گفت: بالا رفتن ضریب نفوذ بیمه علاوه بر کاهش دغدغه‌های دولت به افزایش سطح امید در جامعه و ارتقای رفاه عمومی ‌منتهی می‌شود. وی از موضوعاتی نظیر بازنشستگی، درمان تکمیلی، تامین مالی آتیه و از کارافتادگی به عنوان مزیت‌های بیمه‌نامه‌های زندگی نام برد. سلیمانی از فعالان صنعت بیمه و رسانه‌ها خواست تا در همگانی‌سازی فرهنگ این رشته بیمه‌ای همکاری کنند.

 فعالیت استارت‌آپ‌ها در چارچوب قانون باشد

سلیمانی از استارت‌آپ‌ها به عنوان بستری برای فروش محصولات بیمه‌ای یاد کرد و افزود: امکان حذف تکنولوژی وجود ندارد و ایستادن در برابر تحولات دیجیتالی هیچ معنا و مفهومی‌ ندارد. وی تصریح کرد: فعالیت استارت‌آپ‌ها در رشته‌های شخص ثالث و درمان آغاز شده و در چارچوب قانون و مقررات به سایر رشته‌ها نیز تسری خواهد یافت. رئیس شورای عالی بیمه در خصوص ارائه برخی تخفیفات از سوی استارت‌آپ‌ها به صراحت اعلام کرد: ارائه تخفیف یعنی فروش پایین‌تر از نرخ مصوب که قطعا تخلف محسوب می‌شود، اما ارائه تخفیف از محل کارمزد نمایندگی‌ها اشکالی ندارد.

 زنگ بیمه یک اتفاق هوشمندانه بود

فرهنگ‌سازی از زیرساخت‌های اصلی توسعه صنعت بیمه به شمار می‌رود و زنگ بیمه در همین راستا طراحی و اجرا شده است. در این راستا سلیمانی از همکاری گروه‌های هنری و رسانه‌ها در خصوص پروژه «زنگ بیمه» قدردانی کرد و افزود: فرهنگ بیمه باید از سنین پایین‌تر به مخاطبان خود القا شود تا در آینده نهادینه‌سازی آن از شتاب بیشتری برخوردار شود.

وی با سودمند دانستن زنگ بیمه در مسیر آشنایی کودکان و خانواده‌ها با محصولات متنوع بیمه‌ای بر ادامه این روند تاکید کرد. رئیس کل بیمه مرکزی از شعار «هر شرکت بیمه در هر سال یک محصول» به عنوان یک برنامه عملگرایانه یاد کرد و از عزم و اراده شرکت‌های بیمه‌ای در این زمینه خبر داد.

 هوشمندسازی فراتر از فعالیت دیجیتال

رئیس کل بیمه مرکزی موضوع هوشمندسازی در صنعت بیمه را در راستای سیاست‌های کلان دولت ارزیابی کرد و افزود: هوشمندسازی به معنای واقعی کلمه در بسترهای پیشرفته الکترونیکی نظیر بلاک‌چین صورت می‌گیرد که خوشبختانه صنعت بیمه از زیرساخت‌های قابل قبولی برای ورود به این حوزه، برخوردار است.  وی از حذف فیزیکی بیمه‌نامه‌ها و الکترونیکی شدن کروکی‌ها به عنوان دستاوردهای قابل تامل صنعت بیمه و پلیس یاد کرد  و نسبت به ضرورت تکمیل زیرساخت‌ها تاکید کرد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید