استاد پیشکسوت مطبوعات درگذشت

کدخبر: ۵۰۱۳۱۵
اقتصادنیوز: رضا قوی‌فکر، خبر درگذشت محسن میرزایی در سن ۹۰ سالگی را تایید کرد.
استاد پیشکسوت مطبوعات درگذشت

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، او در توضیحات بیشتری در این باره گفت: آقای میرزایی صبح امروز ـ یکشنبه ـ ۲۲ خرداد ماه در بیمارستان درگذشتند. مراسم تشییع پیکر ایشان چهارشنبه ـ ۲۵ خرداد ماه ـ برگزار می‌شود که جزییات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

به گفته رضا قوی‌فکر، مرحوم میرزایی سال ۱۳۱۱ در خانواده‌ای اصیل زنجانی متولد شد و دوران تحصیلاتش تا پایان دبیرستان را در این شهر گذراند و سپس به تهران آمد.

قوی‌فکر با یادآوری اینکه محسن میرزایی از نخستین افرادی است که روزنامه‌نگاری را به صورت آکادمیک در ایران فرا گرفته است، در این زمینه خاطرنشان کرد: سال ۱۳۳۵ و قبل از راه‌اندازی دانشکده روزنامه‌نگاری، روزنامه کیهان دوره‌ی یک ساله آموزش روزنامه‌نگاری را برای حدود ۲۰ نفر برگزار کرد که آقای محسن میرزایی، مسعود مهاجر و برخی دیگر از روزنامه‌نگاران باسابقه کشورمان در این دوره شرکت کردند و در حقیقت در زمره نخستین افرادی قرار می‌گیرند که روزنامه‌نگاری را به صورت آکادمیک فرا گرفتند.

دبیر انجمن پیشکسوتان مطبوعات در ادامه‌ی سخنانش یادآور می‌شود که محسن میرزایی پس از گذراندن این دوره، در ادامه به آمریکا می‌رود و در زمینه مارکتینگ و بازاریابی تحصیل می‌کند و سپس به ایران بازمی‌گردد. او در زمره نخستین افرادی قرار می‌گیرد که بازاریابی و تبلیغات را به صورت مدون و رسمی در کشورمان اجرایی می‌کند.

قوی فکر با اشاره به وجه تاریخ‌نگاریِ مطبوعاتی مرحوم میرزایی، به کتاب‌هایی که در این زمینه نوشته، پرداخت و در این زمینه از دوجلدی تاریخ سیاسی ایران و جهان با عنوان «قرن بیستم» نام برد.

به گفته وی «محسن میرزایی در دهه ۷۰ وارد روزنامه ایران شد و از جمله افرادی بود که بخش تبلیغات و آگهی‌های این روزنامه را راه‌اندازی کرد. این روزنامه‌نگار باسابقه در اواخر عمر چشمانش به شدت ناراحت و تقریبا نابینا بود اما همچنان پای ثابت محافل ادبی و روزنامه‌نگاری بود.»

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید