آمریکا و هند در زمینه انرژی هسته ای همکاری می کنند

کدخبر: ۷۰۳۸۶۱
اقتصادنیوز: نخست وزیر هند و معاون رئیس جمهور آمریکا در حاشیه اجلاس هوش مصنوعی در فرانسه، درمورد گسترش منابع انرژی هند از طریق سرمایه گذاری در انرژی هسته ای آمریکا گفت وگو کردند.
آمریکا و هند در زمینه انرژی هسته ای همکاری می کنند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، دیدار روز سه شنبه جی دی ونس و نارندرا مودی در پاریس، پیش از سفر نخست وزیر هند به آمریکا در اواخر این هفته برگزار شد. انتظار می رود در سفر مودی به آمریکا، موضوعاتی مانند تجارت، سرمایه گذاری، فناوری و مهاجرت مورد بحث قرار گیرد.

کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرد: مودی و ونس درباره موضوعات مورد علاقه دوجانبه، از جمله اینکه چگونه آمریکا می تواند به هند در تنوع بخشیدن به منابع انرژی خود از طریق سرمایه گذاری در فناوری هسته ای پاک و قابل اعتماد آمریکا کمک کند، گفت وگو کردند.

نخست وزیر هند در پیامی در رسانه اجتماعی ایکس نوشت که او و ونس گفت وگوی عالی در مورد موضوعات مختلف داشتند.

نارندرا مودی و دونالد ترامپ اواخر ژانویه پس از آغاز به کار وی به عنوان رئیس جمهور آمریکا گفت وگو کردند. کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ در آن تماس تلفنی بر اهمیت خرید بیشتر تجهیزات امنیتی ساخت آمریکا توسط هند و حرکت به سمت روابط تجاری دوجانبه عادلانه تاکید کرده است.

ترامپ جمهوریخواه و مودی ملی‌گرا در دوره اول دولت ترامپ از روابط گرمی برخوردار بودند، اما ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی‌ خود برای دوره دوم ریاست جمهوری، هند را «سوءاستفاده‌گر بسیار بزرگ» در تجارت توصیف کرد.

ترامپ همچنین کشورهای عضو گروه بریکس را که هند نیز بخشی از آن است، تهدید کرد که اگر تقاضای او مبنی بر عدم ایجاد ارز جدید را نپذیرند، با تعرفه های گسترده مواجه خواهند شد.

دونالد ترامپ به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴، روز دوشنبه برابر با ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ و اول بهمن ماه ۱۴۰۳ در میان تدابیر شدید امنیتی و در ساختمان کنگره سوگند یاد کرد و برخی رهبران جهان بازگشت ترامپ را جشن گرفتند، از جمله نارندرا مودی نخست وزیر هند، که رئیس جمهور آمریکا را «دوست عزیزم خطاب کرد.

تارنمای بلومبرگ نیز گزارش داد، دولت هند آماده است تا با دولت ترامپ برای شناسایی و بازگشت همه شهروندان خود که به طور غیرقانونی در آمریکا اقامت دارند، همکاری کند.

این گزارش می افزاید که دو کشور حدود ۱۸ هزار مهاجر هندی را شناسایی کرده اند که به طور غیرقانونی در آمریکا حضور دارند و ممکن است اخراج شوند.

ترامپ یکی از سیاست های اصلی خود را مقابله با مهاجرت غیرقانونی قرار و وعده داده است مهاجران غیرقانونی را به صورت گسترده اخراج کند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید