تصمیم مهم اسپانیا بعد از مشاهده تصاویر بوچا و ماریوپل

کدخبر: ۴۸۶۸۲۲
اقتصادنیوز: وزیر خارجه اسپانیا اعلام کرد که دولتش بعد از مشاهده تصاویر شهرهای بوچا و ماریوپل تصمیم گرفت حدود 25 دیپلمات و کارمند سفارت روسیه را اخراج کند، ولی برای باز مانده درهای روابط سیاسی با مسکو، سفیر روسیه همچنان در اسپانیا باقی بماند.
تصمیم مهم اسپانیا بعد از مشاهده تصاویر بوچا و ماریوپل

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وزارت خارجه اسپانیا در بیانیه‌ای از اخراج ده‌ها دیپلمات کشور روسیه از خاک این کشور خبر داد ولی اعلام کرد برای باز ماندن درهای روابط سیاسی با مسکو، سفیر روسیه همچنان در اسپانیا باقی خواهد ماند.

آناتولی گزارش داد، وزیر خارجه اسپانیا روز سه شنبه اعلام کرد دولت این کشور حدود 25 دیپلمات و کارمند سفارت روسیه را اخراج خواهد کرد.

خوزه مانوئل آلبارس در یک کنفرانس خبری گفت: دیپلمات‌های روس در شرایط کنونی برای امنیت ملی اسپانیا یک تهدید محسوب می‌شوند.

وی گفت: دولت اسپانیا بعد از مشاهده تصاویر شهرهای بوچا و ماریوپل این تصمیم را گرفته است. ما از قتل‌عام غیرنظامیان خشمگین هستیم و دولت روسیه نمی‌تواند بدون مجازات بماند.

به گفته آلبارس دولت اسپانیا چند روز به دیپلمات‌های روس فرصت ترک خاک این کشور را داده است. البته طبق اطلاعات منتشر شده توسط وزارت خارجه اسپانیا سفیر روسیه اخراج نخواهد شد چون مادرید می‌خواهد درهای روابط سیاسی خود را با روس‌ها باز نگه دارد.

پیش از کشور اسپانیا چند کشور اروپایی از جمله بلژیک، لهستان، جمهوری چک، ایرلند، هلند، فرانسه، آلمان، دانمارک و ایتالیا دیپلمات‌های روسی را اخراج کردند.

روسیه هنوز درباره این تحول اظهار نظر نکرده است، اما اتهامات مربوط به قتل غیرنظامیان در شهر بوچا را رد کرده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید