پیام مهم رئیسی به آمریکا و آژانس: توافق بدون حل و فصل کردن مسائل پادمانی معنا ندارد+فیلم
![پیام مهم رئیسی به آمریکا و آژانس: توافق بدون حل و فصل کردن مسائل پادمانی معنا ندارد+فیلم](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/CcC5bKJKjJop/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtWJwqKRRpgLE,/12Z91T3imjsA.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز، دومین نشست خبری سیدابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم در سالن اجلاس سران با حضور نمایندگان رسانههای داخلی و خارجی برگزار شد.
وی گفت: ما هم خنثی سازی تحریم ها را دنبال میکنیم و هم رفع تحریمها را، هیچ کدام ما را از دیگری باز نداشته است.
رئیسی تاکید کرد: تحریم های ظالمانه باید برداشته شود و در این خصوص ما میز مذاکره را رها نکردیم. تاکید ما در مذاکرات رفع تحریم هاست. رفع تحریم ها باید پایدار و همراه با راستی آزمایی و تصمین های اعتمادآفرین باشد. رفع تحریم ها باید پایدار و همراه با راستی آزمایی و تصمین های اعتمادآفرین باشد.
رئیسی گفت: توافق باید با حل و فصل مسائل پادمانی همراه باشد. در خصوص خنثی سازی تحریم ها و رفع تحریمها به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد.