شروط سه مرحلهای حماس برای آغاز مذاکرات
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، احمد عبدالهادی گفت که حماس از دو روز پیش، نظرات خود را که شامل شروطی مبتنی بر سه مرحله است، برای توقف حمله به غزه و آغاز مذاکرات ارائه کرده است.
وی افزود: حماس در موضوع اسرا، از خود نرمش نشان داده است، ولی این موضوع تنها با توقف فراگیر تجاوز و ارائه تضمینهای بینالمللی ممکن است.
اقتصادنیوز: وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی به چهار گزینه «بد» برای حماس آینده غزه اشاره کرد.
نماینده حماس در لبنان اضافه کرد: توپ هم اکنون در زمین (رژیم) اسرائیل و آمریکا است، ولی ظاهرا ادامه و گسترش جنگ، به سود نتانیاهو است؛ زیرا پایان جنگ به معنای محاکمه و زندانی شدن اوست.
عبدالهادی در ادامه گفت: دولت آمریکا استانداردهای دوگانه را به کار میگیرد و در مقابل صحبتهایش در مورد کمکرسانی، هیچ فشاری بر اشغالگران برای توقف تجاوزاتش وارد نمیکند.
اقتصادنیوز: یک مورخ صهیونیست ضمن تایید بیبرنامگی این رژیم تاکید کرد حماس قدم به قدم به اهداف خود نزدیکتر میشود.
وی افزود: تمام نسل کشیهایی که در حال وقوع است و تهدید به حمله به رفح در چارچوب فشار به مقاومت برای پایین آوردن سقف خواسته هایش در مذاکرات است.
نماینده حماس اضافه کرد: امروز مقاومت توانمند و قوی است و نبردها را در تمامی مناطق نوار غزه با شایستگی مدیریت و همچنان به دشمنان خسارات وارد می کند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
اقتصادنیوز: نماینده جنبش حماس در لبنان اعلام کرد این جنبش نمیتواند بدون ارائه تضمینهای بینالمللی و تعهد صریح به توقف تجاوز اسرائیل، با هیچ توافقی موافقت کند.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.