اوضاع نابه‌سامان رفح پس از آتش بس/ بمباران ادامه دارد

کدخبر: ۶۴۵۱۵۰
اقتصادنیوز: پس از اعلام موافقت جنبش حماس با پیشنهاد آتش‌بس، نیروهای اشغالگر شهر رفح در جنوب نوار غزه از جمله اطراف گذرگاه زمینی با مصر را در بحبوحه هشدارهای بین‌المللی در مورد تهاجم به شهر و تضعیف فرصت دستیابی به توافق آتش‌بس به شدت بمباران کردند.
اوضاع نابه‌سامان رفح پس از آتش بس/ بمباران ادامه دارد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، خبرنگار الجزیره در خصوص عملیات اشغالگران در رفح گفت نیروهای اشغالگر به گذرگاه رفح یورش بردند.

اداره گذرگاه‌های غزه نیز اعلام کرد: حرکت مسافران و ورود کمک‌ها به نوار غزه به طور کامل از گذرگاه‌های رفح و کرم ابوسالم متوقف شده است.

کاروانی از تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی که در حال نفوذ به شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه بودند، بامداده امروز سه‌شنبه به بخش فلسطینی گذرگاه زمینی رفح در مرز با مصر رسیدند و به سوی بخش فلسطینی گذرگاه تیراندازی کردند.

منابع مصری به العربی الجدید گزارش دادند که درگیری بین مقاومت و نیروهای اشغالگر در نزدیکی دروازه گذرگاه رخ داد.

خبر مرتبط
ادعای مقام آمریکایی: حمله به رفح عملیات نظامی بزرگ نیست

یک مقام آمریکایی مدعی شد که به نظر نمی‌رسد تهاجم اسارئیل به رفح یک عملیات نظامی بزرگ باشد.

پس از پیشروی خودروهای نظامی اشغالگران به سمت گذرگاه زمینی رفح چندین گلوله توپخانه به ساختمان‌های آن اصابت کرد.

خبرنگار العربی الجدید در این خصوص گفت: خودروهای نظامی اسرائیل در حدود ۲۰۰ متری گذرگاه زمینی رفح در جنوب شهر رفح در میان شلیک گلوله‌های متعدد به ساختمان‌های گذرگاه مستقر شدند.

وی خاطرنشان کرد: حملات توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی اطراف گذرگاه رفح و کرم ابوسالم و محله‌های السلام و الجنینه و حملات هوایی محله التنور در شهر رفح را هدف قرار داد.

خبر مرتبط
ادامه واکنش‌ها به حمله احتمالی به رفح/ درخواست فنلاند برای حفاظت از غیرنظامیان

وزیر خارجه فنلاند درباره تبعات حمله زمینی به رفح هشدار داد.

کانال خبری قاهره نیز از تبادل تیراندازی بین مقاومت و رژیم صهیونیستی در نزدیکی دروازه رفح از سمت فلسطین خبر داد.

در همین زمینه، منابع امنیتی به تلویزیون الاقصی گفتند که طرف مصری به طور رسمی به مقامات گذرگاه‌ها اطلاع داده است که اشغالگران قصد اشغال گذرگاه رفح را ندارند و خودروهای دشمن در حال انجام عملیات امنیتی اطراف آن برای جستجوی  قابلیت‌های مقاومت ادعایی هستند و فردا صبح از اطراف گذرگاه عقب‌نشینی خواهند کرد.

این در حالی است که وبگاه آمریکایی «آکسیوس» به نقل از ۲ منبع آگاه نوشت ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد تا چند ساعت آینده سمت فلسطینی گذرگاه مرزی رفح را تحت کنترل خود درآورد و تمامی کمک‌های ورودی به نوار غزه را زیر نظر بگیرد.

این وبگاه به نقل از یکی از این منابع نوشت: اسرائیل معتقد است که کنترل گذرگاه رفح، توانایی‌های حماس و اینکه تلاش می‌کند نشان دهد همچنان بر غزه حکومت می‌کند، از بین می‌برد.

این وبگاه مدعی شد اسرائیل قصد دارد فلسطینی‌های غیرمرتبط با حماس را مسؤول توزیع کمک در دوره آتی کند.

همچنین از طرفی دیگر، نیروهای رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه به حملات توپخانه‌ای و هوایی خود به مناطقی در شرق شهر رفح ادامه دادند. در بمباران رژیم صهیونیستی که خانه خانواده ابوعمره در غرب شهر رفح را هدف قرار داد، پنج تن شهید شدند که ۲ نفرشان زن و یک نفر از آنها کودک است در عین حال در این حمله ۱۰ نفر دیگر هم زخمی شدند.

همچنین حمله هوایی دیگری به محله التنور در شرق شهر رفح منجر به شهادت تعدادی از شهروندان و زخمی شدن تعدادی دیگر شد.

در ادامه بر اثر هدف قرار دادن خانه خانواده الشمالی در کنار مسجد ابوبکر در محله برازیل در رفح تعدادی از شهروندان شهید و تعدادی مجروح شدند.

۲ شهید و یک مجروح بر اثر بمباران اشغالگران علیه خانه خانواده الحمص در محله الجنینه در شرق رفح به بیمارستان کویت منتقل شدند. هواپیمای اشغالگر همچنین خانه خانواده الدربی در غرب رفح را هدف قرار داد، که اجساد چهار شهید و ۱۸ مجروح به بیمارستان کویت منتقل شد.

همچنین در نتیجه حمله هواپیمای اشغالگر به خانه خانواده عبدالعال در پشت مقر «الویر هاوس» در مرکز شهر رفح، یک شهروند نیز شهید و تعدادی مجروح شدند.

از سوی دیگر، نیروهای دفاع مدنی اعلام کردند که در تلاش برای مهار آتش سوزی در خانه بمباران شده توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در غرب رفح برآمدند و همچنان در حال بیرون آوردن تعدادی از شهدا و مجروحان از زیر آوار خانه هستند.

این تحولات پس از آن است که جنبش حماس اعلام کرد که اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس عصر دیروز تلفنی به محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر و عباس کامل، رئیس اطلاعات عمومی مصر اطلاع داده جنبش با پیشنهاد آنها در مورد توافق آتش‌بس در غزه موافقت کرده است.

حملات به رفح در حالی است که این شهر آخرین پناهگاه آوارگان در نوار آسیب دیده غزه از آغاز عملیات زمینی نیروهای اشغالگر در ۲۷ اکتبر گذشته است که  از شهروندان خواسته شده بود از شمال و مرکز نوار غزه به سمت جنوب و به ادعای آنها به «مناطق امن» بروند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید