مقصر شکست اسرائیل مشخص شد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی خواستار به تعویق افتادن تحقیقات درباره دلایل شکست اطلاعاتی-امنیتی از مقاومت فلسطین شده بود اما دیوان عالی این رژیم این خواسته را رد کرد.
اداره بازرسی کابینه رژیم اشغالگر نیز از اقدام دیوان عالی رژیم صهیونیستی برای نپذیرفتن خواسته ارتش استقبال کرد.
افشای ابعاد جدید شکست رژیم صهیونیستی از مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی موجب افزایش سردرگمی مقامات این رژیم و یاس توده صهیونیست ها از آینده شده است. این شکست موجب اختلاف بین دو بخش سیاسی و امنیتی شده و هر کدام از این دو بخش، دیگری را مقصر شکست اعلام می کند.
اقتصادنیوز: دیدهبان حقوق بشر امروز (سه شنبه) اعلام کرد از اکتبر گذشته میلادی و در دست کم هشت حمله هوایی علیه نیروهای امدادی و گروههای کمک رسان، ۳۱ امدادگر در غزه کشته یا زخمی شدهاند.
استعفای سریالی مقامات ارشد رژیم صهیونیستی به ویژه فرماندهان و روسای دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی ادامه دارد و «یورام هامو» از مقامات شورای امنیت این رژیم، از آخرین قربانیان تنش بین مقامات ارشد رژیم اشغالگر است.
فرمانده یگان ویژه موسوم به یگان اشباح در ارتش رژیم صهیونیستی که هم اکنون در نوار غزه مستقر است، هفته گذشته در حالی به طور ناگهانی از سمت خود استعفا داد که رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که فرمانده یگان ویژه «رافائیم» نیز قصد دارد استعفا دهد.
انصارالله یمن به اسرائیل و آمریکا هشدار داد که در صورت ادامه حملات به غزه، با عملیات نظامی بیسابقهای روبرو میشوند.
این در حالی است که «آهارون هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی نیز اخیرا از مقام خود استعفا کرد و احتمال استعفای رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) و رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم نیز وجود دارد.
روزنامه «یدیعوت آحارنوت» پیشبینی کرد که پس از استعفای هالیوا»، «هرتزی هالیوی» رئیس ستاد کل ارتش و «رونین بار» رئیس شاباک نیز به هالیوا پیوسته و از سمت خود استعفا دهند.
این روزنامه افزود که «یهودا فوکس» فرمانده منطقه مرکزی ارتش نیز به رئیس ستاد مشترک ارتش ابلاغ کرده است که تا آگوست سال جاری از سمت خود استعفا میدهد.
یدیعوت آحارنوت پیشبینی کرد استعفای رئیس ستاد مشترک ارتش و رئیس شاباک منجر به آغاز موج جدیدی از اعتراضات در خیابان ها و موج استعفاها در ارتش و سطح سیاسی در رژیم صهیونیستی خواهد شد.
پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرومیرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروههای مقاومت در یک منطقه کوچک را که سالها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را بهخاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در غزه، از دست داده است.