انتقاد جمهوری اسلامی از تشدید حساسیتها نسبت به حجاب/ اگر میخواهید مردم را به بهشت ببرید، از حجاب زنان شروع نکنید؛ اول فقر را بردارید
به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: راهش فقط پرداختن به حجاب نیست، تنها پوشش نیست که راه بهشت را باز میکند. آن در جای خود نه در جای همه چیز.
کلان مسئلهای که به بهشت اتوبان میزند، مبارزه با فقر و برخوردارکردن مردم است. این را در کلامِ معیار و همواره حدیثِ رسول الهی(ص) میخوانیم که: "کَادَ الْفَقْرُ أَنْ یَکُونَ کُفْراً؛ فقر، انسان را در آستانه کفر قرار مىدهد."
به این مهم هم توجهی برنامهمند داشته باشند مسئولان محترم. فقر در شانِ مردم بزرگِ کشور بزرگ و دیرپای ایران نیست. همان که حضرت آیتالله جوادی آملی بارها و باره تأکید کردهاند. رئیسجمهور پزشکیان را هم با تأکید مجدد و موکد بر فقرزدایی، به کلامِ امیر مؤمنان، علی، علیهالسلام، توجه دادند که میفرمایند: خدا هیچ ملتی را با تازیانهای دردناکتر از فقر نزده است، اگر فقر باشد، دینداری مردم مشکل است." تجربه زیسته همه ما هم همین را تأیید میکند که فقر اولین شبیخون زننده به ایمان مردم است. پس برای بهشتی کردن مردم حتما باید فقر از بین برود تا فقرا برخوردار شوند و پا به راه بهشت بگذارند.
در قدم اول نیز همانطور که آیتالله تأکید دارند، "باید همه مخصوصاً مسئولان در جهت برطرف کردن نیازهای جامعه و حل مشکلات اقتصادی و گرانی همت و کوشش مضاعف داشته باشند." با تقویت بنیه اقتصادی و بهبود معیشتی است که معرفت راه خود را در زندگی مردم باز میکند. گام دوم که مقوم گام نخست است نیز مبارزه عمیق و فراگیر با انواع فساد است. مرجعِ قرآن پژوه به این مهم هم دلالت میکنند که" دولت و حاکمیت باید با مفسدین به طور جدی مبارزه کنند و اجازه ندهند اختلاس و حقوقهای نجومی در کشور وجود داشته باشد، زیرا حتی یک عضو فاسد هم میتواند دولت را دچار فساد کند."
فساد، بیماری واگیر و مهلکی است که اگر به سرعت درمان نشود همه را هلاک میکند. آیتالله تأکید خود در این باره را به حدیثی دیگر از امام علی(ع) موکد میکنند که "الْحَجَرُ الْغَصِیبُ فِی الدَّارِ رَهْنٌ عَلَى خَرَابِهَا؛ سنگ و آجر غصبى در بناى خانه، گروگان ویرانى آن است." دیواری محترم است که روی آجر حلال بنا شده باشد، لذا تمام همت مسئولان باید این باشد که با تمام مفسدین در هر ردهای مبارزه کنند.
راه اصلاح این است. اما دریغا که برخیها چند برابر حساسیتی که باید نسبت به اختلاس و فساد داشته باشند نسبت به پوشش دارند حال آن که هر چیز را در جای خود باید دید. بهشتی سازی جامعه نیازمند تقویت بنیه اقتصادی و معرفتی مردم است. تا این اتفاق نیفتد، آب را در هزار هاون هم بکوبیم باز نان نخواهد شد!