«اقتصادنیوز» گزارش می‌دهد؛

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ | رکوردها در پشت‌خطی شکست، دلار ۲۲۲ هزار تومان شد، سکه ۲۲۸ میلیون!

سرویس: اخبار طلا و ارز کدخبر: ۸۰۴۹۸۵
اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز در حالی به استقبال آخرین روز معاملاتی هفته می‌رود که معاملات پشت‌خطی بامداد پنجشنبه با رکوردشکنی دوباره قیمت‌ها همراه شد؛ همزمان تهدید دونالد ترامپ به انجام حمله‌ای دیگر به ایران، ریسک سیاسی بازار را بالا نگه داشته است.
پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ | رکوردها در پشت‌خطی شکست، دلار ۲۲۲ هزار تومان شد، سکه ۲۲۸ میلیون!

به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلا، سکه و ارز در حالی آخرین روز معاملاتی هفته را آغاز می‌کند که عمده قیمت‌ها در سطوح بی‌سابقه قرار دارند و معاملات روز چهارشنبه نیز با ثبت سقف‌های تاریخی جدید همراه بود. در این میان، سکه گرمی تنها قطعه‌ای بود که بدون تغییر بازگشایی شد و در همان محدوده باقی ماند؛ اما دلار، یورو و درهم در کنار طلا، سکه امامی، نیم‌سکه و ربع‌سکه رکوردهای تازه‌ای ثبت کردند.

خبر مرتبط
رشد 10 درصدی قیمت دلار در 4 روز معاملاتی؛ دلار به قله ۲۲۱ هزار تومانی رسید | طلا در کریدور 22 میلیونی | سکه ۲۲۶ میلیونی شد

اقتصادنیوز: قیمت دلار پنجشنبه هفته گذشته در کانال 201 هزار تومان بسته شد و با احتساب تعطیلی جمعه و یکشنبه، قیمت دلار در 4 روز معاملاتی 20 هزار تومان -معادل 10 درصد- رشد کرده است.

در بازار ارز، تشدید تنش‌های نظامی میان ایران و آمریکا و تحولات شبانه، تقاضا برای ارز را افزایش داد. در همین شرایط، تتر تا ۲۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان پیش رفت و رکورد جدیدی ثبت کرد. روند صعودی بازار ارز که از روز شنبه آغاز شده، همچنان ادامه دارد.

بازار طلا و سکه نیز با وجود عقب‌نشینی طلای جهانی تا محدوده ابتدایی کانال ۴۳۰۰ دلار، مسیر صعودی خود را حفظ کرد. رشد نرخ ارز و افزایش ریسک‌های سیاسی، اثر افت اونس جهانی را خنثی کرد و قیمت‌ها را به سمت سقف‌های جدید سوق داد.

تداوم تنش‌های سیاسی، تورم بالا، تحریم‌ها، کاهش امید به پیشرفت دیپلماتیک و نگرانی درباره سیاست‌های اقتصادی، تقاضا برای ارز و دارایی‌های سرمایه‌ای را تقویت کرده و بازار طلا، سکه و ارز را همچنان در نزدیکی سقف‌های تاریخی نگه داشته است.

دلار چهار روزه ۱۰ درصد گران شد

روز چهارشنبه، دلار آزاد معاملات را با گپ مثبت ۴ هزار و ۲۷۰ تومانی و با رکوردزنی در نرخ ۲۱۸ هزار و ۶۵۰ تومان بازگشایی کرد. این اسکناس در ادامه تا ۲۲۱ هزار و ۱۴۰ تومان بالا رفت و سقف تاریخی جدیدی را ثبت کرد. دلار در پایان در نرخ ۲۲۱ هزار و ۱۱۰ تومان بسته شد و نسبت به نرخ بسته‌شدن روز سه‌شنبه رشد ۶ هزار و ۷۳۰ تومانی داشت.

گفتنی است دلار پنجشنبه هفته گذشته در کانال ۲۰۱ هزار تومان بسته شده بود و با احتساب تعطیلی جمعه و یکشنبه، طی چهار روز معاملاتی حدود ۲۰ هزار تومان، معادل ۱۰ درصد، افزایش یافت.

همچنین یورو رکورد تاریخی ۲۵۶ هزار و ۲۷۰ تومان و درهم رکورد ۶۰ هزار و ۱۱۰ تومان را ثبت کردند.

طلا و سکه برخلاف اونس جهانی رکورد زدند

بازار طلا و سکه روز چهارشنبه معاملات را با افزایش قیمت و ثبت رکوردهای تاریخی آغاز کرد. در این میان، سکه گرمی بدون تغییر نسبت به روز گذشته بازگشایی شد و در همان محدوده باقی ماند.

نکته مهم معاملات روز چهارشنبه، صعود بازار داخلی طلا و سکه برخلاف افت طلای جهانی بود؛ به‌طوری که رشد نرخ دلار و افزایش تقاضای داخلی، اثر کاهش اونس را خنثی کرد و زمینه ثبت سقف‌های جدید قیمتی را فراهم آورد. در پایان معاملات نیز عمده نرخ‌ها نزدیک به سقف روزانه قرار گرفتند.

اونس طلا از ۴۲۸۴ دلار تا ۴۳۷۵ دلار بالا آمد

طلای جهانی در معاملات بامدادی روز چهارشنبه ابتدا تا ۴۲۸۴ دلار کاهش یافت، اما با حمایت از این مرز دوباره به کانال ۴۳۰۰ دلار بازگشت و تا ۴۳۲۹ دلار بالا رفت. اونس سپس تا ۴۳۰۱ دلار عقب نشست و بار دیگر صعودی شد؛ به‌گونه‌ای که ساعت ۱۶ در محدوده ۴۳۳۰ دلار معامله می‌شد و ساعت ۱۷:۳۰ به ۴۳۷۵ دلار رسید.

Capture1

قیمت طلای جهانی در ساعت 17:30 روز چهارشنبه

هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز روز چهارشنبه با گپ مثبت ۳۶۰ هزار تومانی و رکوردزنی در نرخ ۲۲ میلیون و ۵۱۹ هزار تومان آغاز شد و در ادامه تا ۲۲ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان بالا رفت و سقف تاریخی جدیدی ثبت کرد. طلا در پایان با افزایش ۴۶۹ هزار تومانی نسبت به نرخ بسته‌شدن روز سه‌شنبه معامله شد.

طلای آبشده نیز با گپ مثبت یک میلیون و ۵۶۰ هزار تومانی و رکوردزنی در نرخ ۹۷ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان بازگشایی شد و در ادامه تا ۹۸ میلیون و ۱۴۰ هزار تومان بالا رفت و برای نخستین‌بار به این سطح رسید.

سکه امامی معاملات را با گپ مثبت ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی و رکوردزنی در نرخ ۲۲۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان آغاز کرد و با افزایش تا ۲۲۶ میلیون تومان بالا رفت و سقف تاریخی جدیدی را ثبت کرد. سکه در پایان نسبت به نرخ بسته‌شدن روز گذشته ۵ میلیون تومان افزایش داشت.

نیم‌سکه نیز در ۱۱۵ میلیون تومان و ربع‌سکه در ۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رکوردهای تاریخی جدیدی ثبت کردند.

Capture

بازار طلا و سکه در ساعت 16:00 روز چهارشنبه

سیگنال‌های سیاسی شبانه؛ ریسک بازار پنجشنبه بالا ماند

بازار ارز، طلا و سکه در حالی به استقبال معاملات پنجشنبه می‌رود که اظهارات مقام‌های آمریکایی در عصر و شب چهارشنبه، ریسک سیاسی را همچنان بالا نگه داشته است. تأکید وزیر خزانه‌داری آمریکا بر مذاکره با طرف‌های حامی ایران و اظهارات وزیر خارجه این کشور درباره ادامه فشار برای محدود کردن منابع مالی ایران، می‌تواند در شروع معاملات پنجشنبه احتیاط و تقاضا برای دارایی‌های امن را افزایش دهد.

در همین حال، اظهارات دونالد ترامپ درباره آمادگی آمریکا برای آغاز حمله‌ای دیگر به ایران، مهم‌ترین سیگنال سیاسی پیش از معاملات پنجشنبه محسوب می‌شود. ادعای او درباره رصد تحرکات ایران و تلاش تهران برای ساخت موشک‌های حامل مین‌های دریایی نیز بر فضای نااطمینانی افزوده است.

از سوی دیگر، مارکو روبیو با اشاره به منقضی شدن تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و ادامه فشار برای محدود کردن دسترسی ایران به منابع مالی، بر تداوم فشار اقتصادی و سیاسی واشنگتن تأکید کرده است. این موضع می‌تواند انتظارات معامله‌گران درباره عرضه ارز و ریسک‌های تجاری را تحت تأثیر قرار دهد.

در بازار طلا و سکه، اثر این تحولات می‌تواند از مسیر نرخ ارز تقویت شود. در صورت تداوم فضای پرتنش، افزایش تقاضا برای دلار می‌تواند افت احتمالی اونس جهانی را خنثی کرده و از قیمت طلا و سکه حمایت کند. بنابراین جهت بازار پنجشنبه بیش از هر چیز به واکنش دلار و اخبار جدید درباره درگیری و مواضع ایران و آمریکا وابسته خواهد بود.

دلار هرات، تهران و تتر در معاملات پشت‌خطی رکورد زدند

دلار فردایی هرات روز چهارشنبه معاملات را در نرخ ۲۱۲ هزار و ۳۰۰ تومان آغاز کرد و در ادامه تا ۲۱۸ هزار و ۹۰۰ تومان بالا رفت و رکورد جدیدی ثبت کرد. آخرین معامله فردایی نیز در همین نرخ انجام شد.

دلار آزاد در معاملات پشت‌خطی نیز همچنان صعودی بود و ساعت ۴:۳۰ بامداد پنجشنبه در نرخ ۲۲۲ هزار و ۲۷۰ تومان نرخ‌گذاری شد و رکورد جدیدی ثبت کرد.

تتر شامگاه سه‌شنبه پس از تشدید درگیری‌ها تا ۲۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان بالا رفت و رکورد تازه‌ای ثبت کرد. این ارز بامداد چهارشنبه از کانال ۲۱۲ هزار تومان صعود کرد و تا ۲۱۹ هزار و ۵۳۰ تومان پیش رفت و سقف تاریخی جدیدی ساخت. سپس تا ۲۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان عقب نشست و ساعت ۱۸:۴۰ در نرخ ۲۱۸ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد.

تتر شب چهارشنبه بار دیگر صعودی شد و تا ۲۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان بالا رفت و پس از برخورد با مقاومت، به کانال ۲۱۸ هزار تومان بازگشت. این ارز ساعت ۴:۳۰ بامداد پنجشنبه در نرخ ۲۱۸ هزار و ۸۰۰ تومان معامله می‌شد.

طلای جهانی بالای ۴۳۸۰ دلار؛ طلا و سکه پشت خطی در سقف

طلای جهانی عصر چهارشنبه در ادامه روند صعودی تا ساعت ۱۷:۴۰ به ۴۳۹۱ دلار رسید، اما با مقاومت از این مرز تا محدوده ۴۳۶۳ دلار کاهش یافت. اونس بار دیگر صعودی شد و تا محدوده ۴۳۹۱ دلار بالا رفت و بامداد پنجشنبه بین ۴۳۸۰ تا ۴۳۹۰ دلار نوسان داشت. طلای جهانی ساعت ۴:۳۰ صبح پنجشنبه در نرخ ۴۳۸۷ دلار معامله می‌شد.

Screenshot 2026-09-03 053253

طلا در ساعت 4:30 صبح پنجشنبه

همزمان، بازار طلا و سکه در معاملات پشت‌خطی در سقف قرار داشت و طلای ۱۸ عیار و سکه امامی نیز رکوردهای جدیدی ثبت کردند. براساس نرخ‌های سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران در ساعت ۴:۳۰ بامداد پنجشنبه، هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۲ میلیون و ۸۶۵ هزار تومان و طلای آبشده ۹۹ میلیون و ۵۰ هزار تومان قیمت‌گذاری شد. سکه امامی نیز در نرخ ۲۲۸ میلیون تومان قرار گرفت.

Screenshot 2026-09-03 053224

بازار طلا و سکه در ساعت 4:30 صبح پنجشنبه

پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه؛ رکوردشکنی پشت‌خطی زیر سایه تهدید دوباره ترامپ

بازار ارز در شرایطی وارد معاملات پنجشنبه می‌شود که دلار آزاد در معاملات پشت‌خطی تا ۲۲۲ هزار و ۲۷۰ تومان بالا رفته و در کنار آن، تتر نیز در محدوده ۲۱۸ هزار تومان نوسان دارد. به گفته تحلیلگران، تداوم ریسک‌های سیاسی و تهدیدهای دوباره دونالد ترامپ می‌تواند تقاضای احتیاطی برای ارز را در شروع معاملات حفظ کند؛ هرچند عبور پایدار از سقف‌های جدید، به قدرت تقاضا و اخبار سیاسی روز بستگی خواهد داشت.

در سناریوی صعودی، تحلیلگران برای دلار آزاد محدوده ۲۲۲ هزار تا ۲۲۵ هزار تومان را به‌عنوان نخستین منطقه مقاومتی مهم در نظر می‌گیرند. تثبیت بالای ۲۲۲ هزار تومان می‌تواند راه را برای حرکت به سمت مقاومت‌های بالاتر باز کند. در مقابل، محدوده ۲۱۸ هزار تا ۲۲۰ هزار تومان مهم‌ترین حمایت کوتاه‌مدت بازار است و از دست رفتن آن می‌تواند زمینه عقب‌نشینی دلار به محدوده‌های پایین‌تر را فراهم کند.

در بازار طلای ۱۸ عیار نیز شرایط تحت تأثیر همزمان نرخ دلار و طلای جهانی قرار دارد. طلای ۱۸ عیار در معاملات پشت‌خطی تا ۲۲ میلیون و ۸۶۵ هزار تومان پیش رفته و تحلیلگران محدوده ۲۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۲۳ میلیون تومان را به‌عنوان منطقه تعیین‌کننده معاملات پنجشنبه دنبال می‌کنند. عبور و تثبیت بالای ۲۳ میلیون تومان می‌تواند سیگنال ادامه روند صعودی باشد، در حالی که حمایت نخست در محدوده ۲۲ میلیون و ۴۰۰ تا ۲۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قرار دارد.

سکه امامی نیز در معاملات پشت‌خطی رکورد تازه‌ای ثبت کرده و به ۲۲۸ میلیون تومان رسیده است. از نگاه تحلیلگران، محدوده ۲۲۸ تا ۲۳۰ میلیون تومان مقاومت مهم پیش روی سکه در معاملات پنجشنبه خواهد بود و عبور از این محدوده می‌تواند انتظارات صعودی را تقویت کند. در سمت مقابل، محدوده ۲۲۴ تا ۲۲۶ میلیون تومان حمایت مهم سکه محسوب می‌شود و حفظ آن برای ادامه حرکت صعودی اهمیت دارد.

در بازار جهانی نیز طلای جهانی پس از رسیدن به محدوده ۴۳۹۱ دلار، در بامداد پنجشنبه حوالی ۴۳۸۷ دلار معامله شده است. تحلیلگران معتقدند اگر اونس بتواند بالای محدوده ۴۳۸۰ دلار باقی بماند، شانس بازگشت به مقاومت ۴۴۰۰ دلار افزایش خواهد یافت؛ اما شکست حمایت ۴۳۶۰ تا ۴۳۷۰ دلار می‌تواند فشار فروش را بیشتر کند. در بازار داخلی، با این حال، قدرت دلار می‌تواند اثر افت احتمالی اونس را تا حد زیادی خنثی کند.

در مجموع، چشم‌انداز پنجشنبه برای دلار، طلا و سکه همچنان صعودی اما پرریسک ارزیابی می‌شود. تهدیدهای دوباره ترامپ و اظهارات مقام‌های آمریکایی، در کنار رکوردهای ثبت‌شده در معاملات پشت‌خطی، سطح نااطمینانی را بالا نگه داشته است. به باور تحلیلگران، در صورت تداوم فضای تنش‌آلود و حفظ دلار بالای محدوده حمایتی، احتمال ماندگاری طلا و سکه در سقف‌های تاریخی و حتی آزمون مقاومت‌های جدید وجود دارد؛ اما هرگونه سیگنال کاهشی از سمت سیاست خارجی می‌تواند به سرعت بخشی از این رشد را تعدیل کند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O