روند نزولی استفاده از تلفن همگانی
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمدرضا بیدخام با اعلام این مطلب افزود: طبق نتایج آماری تحقیقات صورت گرفته تا آذر ۹۵، تعداد تلفنهای همگانی در سال ۸۸ معادل ۱۷۶ هزار دستگاه بود و بنابراین به صورت میانگین، درآمد این بخش نسبت به ۷ سال پیش روندکاهشی داشته است.
وی افزود: بیشترین تلفن همگانی در استان تهران و البرز وکمترین آن در استان ایلام قرار دارد. این درحالی است که ۳۴ درصد از تلفنهای همگانی کشور، فاقد درآمد رها شده و می بایست از شبکه تلفن همگانی جمع آوری شوند.
سخنگوی مخابرات اضافه کرد: ازمجموع کارتهای تلفن مصرفی (ماهانه) درکل کشور، استان تهران، آذربایجانشرقی و فارس در رتبههای اول تاسوم قرار دارند.
وی یادآور شد: تادهه ۸۰ توسعه شبکه تلفن همگانی از مهمترین برنامه های شرکت مخابرات بود، اما بعدها با توجه به توصیه اتحادیه بین المللی ITU و همچنین افزایش ضریب نفوذ تلفن ثابت و تلفن همراه و ارائه سرویس های ارزش افزوده در سطح وسیع، شاهد کاهش تلفن همگانی در کشور از سال ۸۹ هستیم.
سرپرست روابط عمومی و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، میزان مصرف جهانی کارت تلفن همگانی در سال ۲۰۱۱ میلادی (سال ۱۳۹۰ ) را معادل ۲۲۰ میلیون کارت اعلام کرد و افزود: با بررسی های انجام شده میزان مصرف سالانه کارت تلفن همگانی در ۱۰ بازار اول جهان، کشورهای مکزیک، ایران وترکیه در جایگاه اول تاسوم قرار دارند.