تا پایان مرداد ۹۹؛

حق بیمه سرانه ۷.۱ میلیون ریال شد

کدخبر: ۳۵۸۷۴۵
حق بیمه تولیدی صنعت بیمه و حق بیمه سرانه تا پایان مرداد ماه سال ۱۳۹۹ به ترتیب مبلغ ۵۹۰/۹ هزار میلیارد ریال و ۷/۱ میلیون ریال و ضریب نفوذ بیمه نیز ۲/۵ درصد بوده است.
حق بیمه سرانه ۷.۱ میلیون ریال شد

به گزارش اقتصادنیوز، کمیته اطلاع رسانی هفته دولت مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزرات امور اقتصادی و دارایی طی گزارشی، عملکرد یکساله بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران را منتشر کرد.

بیمه

بر اساس این گزارش، حق بیمه تولیدی صنعت بیمه و حق بیمه سرانه در سال ۱۳۹۸ به ترتیب مبلغ ۴۵۴/۴ هزار میلیارد ریال و ۵/۵ میلیون ریال و ضریب نفوذ بیمه نیز در این سال، ۲/۴ درصد بوده است.

در این گزارش، همچنین حق بیمه تولیدی صنعت بیمه و حق بیمه سرانه تا پایان مرداد ماه سال ۱۳۹۹ به ترتیب مبلغ ۵۹۰/۹ هزار میلیارد ریال و ۷/۱ میلیون ریال و ضریب نفوذ بیمه نیز در این سال، ۲/۵ درصد بوده است.

بر اساس این گزارش، در بخش تدوین و اصلاح مقررات و آیین‌نامه‌های بیمه‌ای عنوان داشت: مبلغ ۲,۸۰۰ میلیارد تومان به مراجع درمانی در جهت کمک به مقابله با شیوع بیماری کرونا پرداخت شده است.

همچنین این گزارش از حذف نسخه فیزیکی بیمه‌نامه شخص ثالث در راستای اهداف دولت الکترونیک و کاهش مراجعات بیمه‌گذاران به شرکت‌های بیمه خبر داده و بیان داشته است: مبلغی بالغ بر ۱۹۷ میلیارد تومان توسط شرکت‌های بیمه به خسارت دیدگان حادثه سیل اوایل فروردین‌ماه ۱۳۹۸ و اواخر اسفندماه ۱۳۹۷ پرداخت شده است.

بر اساس این گزارش، مصوبه شورای عالی بیمه در خصوص تسری آئین نامه‌های مصوب شورا به مناطق آزاد تجاری، آئین نامه شرایط عمومی بیمه مسئولیت مدنی کارفرما در قبال کارکنان و ا مکمل آئین نامه کارگزاری رسمی بیمه مستقیم در سال جاری ابلاغ شده است.

همچنین این گزارش از اعمال بیش از هشت مرحله بخشودگی حق بیمه مربوط به موضوع بند (ب) ماده ٢٤ قانون بیمه شخص ثالث (جرائم صندوق تأمین خسارت‌های بدنی) در خصوص انواع گروه‌های خودرویی، تسهیل ارائه خدمات بیمه‌ای به زائرین اربعین حسینی، پرداخت غرامات فوت حوادث فاجعه‌آمیز با ابعاد ملی گسترده ازجمله: شهدای حادثه تروریستی مجلس در وجه ذینفعان علیرغم محدودیت‌های ناشی از مستثنی بودن- پوشش حوادث تروریستی در قراردادهای بیمه‌ای منعقده با شرکت‌های بیمه شناسایی‌شده، پرداخت غرامت فوت افراد دارای پوشش بیمه‌ای ناشی از زلزله ۲۱ آبان ماه ۹۸ در استان کرمانشاه، پرداخت غرامت فوت افراد دارای پوشش بیمه‌ای مربوط به حادثه معدن یورت گلستان، به عنوان دیگر اقداماتی این بخش یاد کرده است.

برمبنای ایگ گزار ش، اهم سیاست‌ها، اقدامات اجرایی و دستاوردها بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای عملیات بیمه اتکایی شامل: انعقاد قرارداد مازاد خسارت ریسک (Risk) در رشته های آتش سوزی، مهندسی و پول در صندوق برای بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و ۷ شرکت بیمه ایران، آسیا، البرز، دانا، پارسیان، ملت و سامان با راهبری بیمه مرکزی و با سقف تعهد ۳ هزار میلیارد ریال برای هر ریسک بوده است.

همچنین انعقاد قرارداد مازاد خسارت حوادث فاجعه آمیز (CAT) در رشته های آتش سوزی، مهندسی و پول در صندوق برای بیمه مرکزی و ۴ شرکت بیمه ایران، آسیا، البرز و دانا با راهبری بیمه مرکزی و با سقف تعهد ۸۰ هزار میلیارد ریال در هر حادثه، انعقاد قرارداد مازاد خسارت در رشته های آتش سوزی، مهندسی و پول در صندوق برای قبولی‌های اختیاری بیمه مرکزی با سقف تعهد ۳ هزار میلیارد ریال در هر حادثه و انعقاد قرارداد مازاد خسارت حوادث فاجعه آمیز (CAT) در رشته های آتش سوزی، مهندسی و پول در صندوق برای ۱۱ شرکت بیمه رازی، آرمان، دی، میهن، سرمد، سامان، تعاون، سینا، کارآفرین، معلم و تجارت نو با راهبری بیمه مرکزی و با سقف تعهد ۳۰ هزار میلیارد ریال در هر حادثه نیز از دیگر اقدامات در راستای عملیات بیمه اتکایی بوده است.

در ادامه این گزارش، از تصویب دستورالعمل‌های لازم برای بهره‌گیری از استارت آپ های بیمه‌ای در صنعت بیمه، اصلاح مقررات سرمایه‌گذاری موسسات بیمه به منظور به‌کارگیری منابع صنعت بیمه در توسعه اقتصادی و ارتقاء نظام مالی کشور، ایجاد سازوکارهای لازم برای عرضه ضمانت‌نامه‌های موردنیاز بخش تولید توسط مؤسسات تضمین، توسعه بیمه‌های اعتبار برای پوشش ریسک فروش اعتباری کالاهای تولیدی داخل، توسعه پوشش بیمه کیفیت محصول و سایر مسئولیت‌های مرتبط با بخش تولید و ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه مدیریت ریسک به بخش‌های تولیدی به عنوان اهم برنامه‌ها و اقدامات بیمه مرکزی مرتبط با رویکرد جهش تولید یاد شده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید