درخواست تجمع ٧ احمدی نژادی دروغ از آب درآمد
درخواستی که نبود!
اینکه 7 احمدینژادی با چه نیت و چه هدفی چنین درخواستی را مطرح کردند و در پی چه دستاوردی هستند، سوالی است که همچنان بیپاسخ مانده است. یاران احمدینژاد در حالی با فرافکنی و ایجاد هیاهو نقش مدعیالعموم را بازی میکنند که اساسا بحث درخواست مجوز توسط آنان از طرف مدیر کل سیاسی وزارت کشور تکذیب شده است. بهرام سرمست درخصوص پیگیری درخواست تجمع از سوی یاران محمود احمدینژاد گفت: در این خصوص درخواستی به وزارت کشور واصل نشده است و اصولا درخواستی به وزارت کشور واصل نشده است. همچنین سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری تهران با اشاره به اوضاع و احوال کشور به خبرآنلاین توضیح داد: تا اطلاع ثانوی و بعد از دهه فجر موافق برگزاری هیچ تجمعی نیستیم. با درخواست تشکلهای سیاسی و صنفی که خواهان تجمع بودند، موافقت نکردیم و اگر هم چنین تقاضایی به دست ما برسد، فعلا موافق نیستیم. شکرا... حسن بیگی درباره نگاه استانداری تهران به درخواست تجمع اطرافیان محمود احمدینژاد، گفت: تا کنون درخواستی تحویل استانداری تهران نشده است، آنها باید درخواست خود را به فرمانداری تهران میدادند، اما گفتند که درخواستشان را به وزارت کشور دادند.
فعلا مجوزی صادر نمیشود
سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری تهران در پاسخ به این سوال که اگر اطرافیان احمدینژاد درخواست خود را به شما داده بودند، پاسخ شما چه بود، یادآور شد: در شرایط فعلی نه فقط با این درخواست تجمع، بلکه با هر درخواست تجمعی مخالف هستیم؛ چون با توجه به اوضاع و احوالی که کشور داشت تا اطلاع ثانوی و بعد از دهه فجر موافق برگزاری هیچ تجمعی نیستیم. حسنبیگی در واکنش به شبهات مطرح شده مبنی بر اینکه احزاب باید متولی درخواست برگزاری تجمع باشند یا افراد نیز اظهار کرد: طبق قانون، هر کسی که نام و نشان و تابلو داشته باشد، میتواند درخواست برگزاری تجمع کند. البته افرادی میتوانند تحت هر عنوانی جمع شوند و بگویند میخواهیم تجمعی داشته باشیم؛ ولی در کل به هر حال تشکلهای سیاسی و صنفی خواهان تجمع بودند که موافقت نکردیم و اگر هم چنین تقاضایی به دست ما برسد فعلا موافق نیستیم. اما آیا به درخواست تجمعات پس از پایان دهه فجر، پاسخ مثبت داده خواهد شد؟ این مقام مسئول در پاسخ به این سوال گفت: به هر حال باید بررسی کنیم و انشاءا... که مشکلی نباشد. وی در واکنش به برخی انتقادات رسانه ای دال بر اینکه عدم صدور مجوز برگزاری تجمعات، منجر به عدم انعکاس صدای اعتراضی مردم میشود نیز گفت: وزارت کشور، خود مردم است! بنابراین صدای مردم را میشنود و با جامعه ارتباط دارد. استانداران اغلب در مساجد ضمن اقامه نماز، رو در رو پای صبحت مراجعه کنندگان مینشینند. ولی در وضعیت فعلی کشور با برگزاری تجمع مخالفیم، برای آنکه مورد سوءاستفاده قرار نگیرد.
واکنش احمدینژادیها
اظهارات سرپرست معاونت سیاسی استانداری تهران با واکنش سریع کانال تلگرامی دولت بهار روبهرو شد. سیدعلیاصغر حسینی در واکنش به اظهارات مقامات وزارت کشور و استانداری تهران نوشت: درحالی که بنده به نمایندگی از برخی مقامات و مسئولان دولت سابق، در روز چهارشنبه هفته قبل، درخواست برگزاری تجمع اعتراضی را در استانداری تهران ثبت کردم، سایت تسنیم در همان روز به نقل از یک منبع آگاه در وزارت کشور، این موضوع را تکذیب کرد. وی اظهار داشت: امروز هم مدیرکل سیاسی وزارت کشور مدعی شده که درخواستی به وزارت کشور داده نشده، درحالی که درخواست برگزاری تجمع باید به استانداری داده میشد که این کار انجام گرفته است. در تازهترین اتفاق هم دقایقی پیش سرپرست معاونت سیاسی استانداری تهران مدعی شده، چنین درخواستی اساسا در استانداری ثبت نشده است و حتی اگر ثبت هم میشد با آن مخالفت میشد. نماینده درخواست کنندگان عنوان کرد: این در حالی است که اولا بنده شخصا در روز چهارشنبه در طبقه ۱۵ استانداری تهران این نامه را ثبت کردم و شماره ثبت هم دریافت نمودم و یقین دارم که خواب هم ندیدهام! ثانیا درحالی که کارشناس معاونت سیاسی استانداری تهران، امروز به بنده اعلام کرد که درخواست شما امروز به معاونت سیاسی ارجاع شده و درحال بررسی آن هستیم، چطور سرپرست این معاونت از این موضوع خبر ندارد؟