گپ نوروزی با نماینده‌ پرسپولیسی مجلس/اهل توئیتر نیستم/همسرم بساز است/مادرم گفت باید پزشک شوی

کدخبر: ۲۰۵۸۴۸
باشگاه خبرنگاران نوشت: نحوه ورود به سیاست و ماجرای آشنایی با همسر از جمله موضوعاتی است که درباره آنها با نماینده مردم فسا به گفت‌وگو نشسته‌ایم.
محمد جواد جمالی نوبندگانی عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی است و سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان را به عهده دارد او در مصاحبه ای از  اینکه چگونه وارد سیاست شد گفت و البته در بخشی هم به پرسپولیسی بودنش اعتراف می کند؛ از فرزندانش می گوید و اینکه اهل اینستاگرام و توئیتر نیست آنچه در ادامه می خوانید بخشی از این گفت و گو است: 

  چگونه توانستید با وجود تخصص پزشکی وارد کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شوید؟

این کمیسیون 23 عضو دارد و در عرصه دیپلماتیک، امنیتی و نظامی فعالیت می‌کند، بنده هم چندین سال پزشک و رئیس بیمارستان نظامی در حوزه‌های نیروی دریایی، نیروی هوایی، و نیروی انتظامی بودم.

جالب است در سال 96 ما میزبان نمایندگانی از کمیسیون امنیت ملی ترکیه و بلژیک بودیم که یک چشم پزشک و یک پزشک عمومی از اعضای آنها بودند. دیگر آنکه نماینده‌ای می‌تواند در عرصه طب نظامی و بحث بیوتروریسم اظهارنظر کند که پزشکی آشنا به مسائل نظامی و امنیتی باشد.

 در چه سالی ازدواج کردید و چطور با همسرتان آشنا شدید؟

در سال 1368 ازدواج کردم. همسر بنده در دانشگاه شهید بهشتی هم اتاقی خواهرم بود و بسیار سنتی با یکدیگر ازدواج کردیم. همسرم علی‌رغم آنکه شاعر، نقاش و طراح خوبی است اما می‌گوید کد انتخاب رشته‌اش را اشتباهی زده و تاریخ دانشگاه شهید بهشتی قبول شده است.

چند فرزند دارید؟ مجرد هستند یا متاهل؟

دو فرزند دختر و پسر دارم که هر دو مجرد هستند، دخترم متولد سال 70 و فارغ‌التحصیل رشته دندان پزشکی سال 94 است. ماموریت خود را در مناطق محروم به اتمام رسانده و اکنون مشغول کار است، پسرم هم بعد از اتمام پیش‌دانشگاهی‌ به سربازی رفت و اکنون سرباز است زیرا نخواستم هیچگونه استفاده‌ای از رانت داشته باشم.

 در کارهای منزل تا چه حدی به همسرتان کمک می‌کنید؟

خیلی کم زیرا فرصت زیادی ندارم اما اصالت همسر بنده یزدی است و بسیار بساز هستند.

چه شد که وارد عرصه سیاست و نمایندگی مجلس شدید؟

بنده از قدیم در بحث‌های سیاسی حضور داشتم، در چهارده سالگی انقلاب شد و با حزب جمهوری اسلامی شروع کردم. چند دوره مردم فسا از من می‌خواستن تا در انتخابات مجلس شرکت کنم، اما شاید انقدر احساس نیاز به حضورم را حس نمی‌کردم سرانجام به درخواست‌ها پاسخ مثبت دادم. دیگر آنکه نماینده شهر ما سه دوره پشت سر هم یک شخص بود و احساس کردم نیاز به یکسری تغییر و تحول‌ها وجود دارد.

اگر سیاستمدار نمی‌شدید اکنون مشغول چه کاری بودید؟

بنده اکنون هم پزشکی خود را کنار نگذاشته‌ام، از زمانی که بزرگ شدم یک مدیر و رئیس بودم (با خنده).

شما خودتان چند فرزند هستید؟‌ آیا آنها هم وارد سیاست شده‌اند؟

ما هفت خواهر و برادر هستیم که همه آنها در حوزه آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند. اتفاقا من هم می‌خواستم معلم شوم و براین اساس سال 60 با تعطیلی دانشگاه‌ها به دلیل انقلاب فرهنگی در اولین دوره پذیرش دانشکده تربیت معلم شرکت و پذیرفته شدم، اما مادرم اجازه حضور نداد زیرا می‌گفت تو باید پزشک شوی. در خانواده پزشک زیاد داریم دایی بنده و پسرش هم چشم پزشک هستند.

آیا تنها منبع درآمد شما حقوق نمایندگی است؟

خیر. از پزشکی هم درآمد دارم، اما در بیمارستان‌های دولتی مشغول هستم و هیچ گاه به صورت خصوصی کار نکردم، علی‌رغم آنکه در تهران مطبی هم دارم اما از آن استفاده نمی‌کنم.

  آیا کتاب می‌خوانید؟ روزی چند ساعت در فضای مجازی هستید؟

بنده فضای مجازی امروز را خیلی نمی‌پسندم، تنها برخی سایت‌های خبری را چک می‌کنم و بیشتر کارهای خود را حتی برای تبلیغات و اطلاع‌رسانی در حوزه انتخابیه به مسئولان دفترم سپرده‌ام. اهل اینستاگرام و توئیتر نیستم و حتی صفحه‌ای هم ندارم اما کتاب می‌خوانم.

 آیا اهل گوش دادن به موسیقی هستید؟ خواننده مورد علاقه‌تان کیست؟

بنده بیشتر موسیقی سنتی گوش می‌دهم مثل شعر گل پونه‌های استاد بسطامی،‌ همایون شجریان، افتخاری و از پاپ‌ها هم علیزاده، چند آهنگ از مرتضی پاشایی و البته آهنگ‌های کردی و لری را هم دوست دارم و گوش می‌دهم.

 اهل فوتبال هستید؟ طرفدار استقلال هستید یا پرسپولیس؟

بله به فوتبال علاقه دارم و طرفدار پرسپولیس هستم.

   بدترین روزی که سال 96 در مجلس داشتید کی بود؟

بدترین روز آن روزی است که از زبان همکاری مسائلی را بشنوم یا حرکاتی را ببینم که در شان مجلس نیست، زیرا بنده عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان هستم و برخی  حرکاتی که در سال 96 از سوی تعدادی از نمایندگان رخ داد، ناراحت کننده بود.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید