نشانه های بیماری سرع و راه های درمان آن
اقتصادنیوز به نقل از نمناک؛ صرع، به عنوان تشنج مکرر شناخته شده است. تشنج ممکن است کنترل عضلانی، حرکت، گفتار، بینایی و غیره را مشکل ساز کند. صرع خیلی ترسناک است، حتی اگر طولانی نباشد.تشخیص علل صرع برای پزشکان دشوار است. برخی از مشکلات مانند آسیب سر، عفونت مغزی و تومور مغزی می توانند باعث صرع شوند. علائم اصلی صرع، تشنج است که بدون هیچ هشدار و به طور مکرر اتفاق می افتد ، انواع مختلف تشنج وجود دارد برخی ممکن است از یک نوع آن رنج ببرند و دیگران از چند نوع ولی علائم صرع چیست و چه راههای برای کنترل و کاهش حملات صرع وجود دارد ؟ پاسخ را در ادامه این بخش از نمناک خواهید خواند.
علائم بیماری صرع
از دست دادن کنترل عضلات
خیره شدن به فضا
از دست دادن هوشیاری
افتادن
حواس ممکن است به خوبی کار نکند.
نشانه های بیماری صرع
برای درمان بیماری صرع چه می توان کرد؟
اگر هیچ روش درمان صرعی نداشته باشیم، تشنج قطعا بدتر و مکرر خواهد شد ؛ شما می توانید به پزشکان خود مراجعه کنید، تا برخی از داروها را دریافت کنید، در حالی که بعضی از داروهای مفید خانگی برای پیشگیری و کاهش علائم وجود دارد.
15 روش درمانی خانگی برای مقابله با صرع وجود دارد که میزان تشنج و علائم را کاهش میدهد.
1. گیاهان مفید برای درمان صرع
درمان گیاهی همیشه یکی از محبوب ترین درمان ها برای بسیاری از بیماری ها است. طبق گزارشی حدود 20 درصد مردم دارو و گیاه را با هم مصرف می کنند.برخی از گیاهان رایج که به طور گسترده ای توسط افراد استفاده می شود، شامل:
-
بوش سوزان
-
هیدروکوتایل
-
والریان
-
درخت بهشت
-
لیلی دره
-
پونه
-
مگورث
-
ادم خزانه دار
تمام گیاهان فوق می توانند تشنج ها را به طریقی از بین ببرند.
2. ویتامین برای مقابله با بیماری صرع؛
انواع خاصی از ویتامین می تواند به تشنج افراد کمک کند. همیشه به یاد داشته باشید که ویتامین ها به تنهایی کار نمی کنند، بنابراین شما نیاز به توصیه پزشک برای استفاده از ویتامین ها دارید ؛ ویتامین هایی که به طور گسترده ای استفاده می شوند ،عبارتند از:ویتامین D، E، B6، اسید فولیک و غیره.
مقابل با بیماری صرع با استفاده از ویتامین ها
3. کنترل ذهن برای مقابله کردن با بیماری صرع:
به طور کلی افراد مبتلا به صرع تمایل دارند فعالیت مغز خود را برای از بین بردن تشنج ها کنترل کنند.علائم تشنج را می توان 20 دقیقه قبل از اینکه تشنج اتفاق بیافتد، احساس کرد. در برخی موارد، ممکن است افراد حتی چندین روز قبل از ان علائم را احساس کنند ؛ علائم می تواند سردرد، خستگی، افسردگی، اضطراب و غیره باشد بنابراین، روش کنترل ذهن می تواند از تشنج جلوگیری کند. بعضی از تکنیک ها وجود دارد که می توانید پیگیری کنید، به عنوان مثال پیاده روی، مدیتیشن، غرق شدن در کارها، و بو کردن برخی از بوی های شدید و غیره با این حال،این حقیقت وجود دارد که تمام تکنیک های فوق در هر زمانی کارساز نیستند.
درمان بیماری صرع با کنترل کردن ذهن
4. بیوفیدبک برای درمان بیماری صرع:
روش دیگری وجود دارد که شامل بیوفیدبک می شود ؛هدف آن نیز مدیریت فعالیت های مغز شما است، زیرا بیوفیدبک می تواند با استفاده از سنسورهای الکتریکی امواج مغزی را دستکاری کند. درمانگران کسانی هستند که معمولا از بیوفیدبک استفاده می کنند بنابراین، اگر می خواهید این روش را امتحان کنید، باید با آنها مشورت کنید.
5. طب سوزنی برای درمان بیماری صرع:
طب سوزنی، روشی است که می تواند فعالیت مغز را تغییر داده و به طور کلی تشنج را کاهش دهد ، مردم چینی از این روش برای کاهش درد مزمن و سایر مشکلات پزشکی استفاده می کنند.این روش به قرار دادن سوزن در قسمت های خاص بدن مربوط می شود.
درمان کردن بیماری صرع با طب سوزنی
6. کاهش بیماری صرع با دستکاری ستون فقرات:
دستکاری ستون فقرات می تواند تشنج را کاهش دهد. مانند طب سوزنی، به بهبودی بدن کمک می کند. دستکاری های خاص می تواند توسط هیپراکوتر ها برای کمک به کنترل تشنج استفاده شود.
7. تاثیر رژیم غذایی بر کاهش تشنج:
بعضی از رژیم های غذایی می توانند تشنج را کاهش دهند که رژیم غذایی کتوژنیک شایع ترین آن است ،رژیم کتوژنیک مصرف مقادیر بیشتر از چربی است. همچنین می توان یک رژیم کم پروتئین یا کم کربوهیدرات را ذکر کرد.
اهمیت رژیم غذایی برای مقابله با بیماری صرع
8. فلفل برای کاهش صرع :
فلفل که در هند یافت می شود ،دارای گلهای کوچک زرد و سبز رنگ است. ضد تومور، ضد التهاب است و خواص آنتی اکسیدانی دارد.علاوه بر این، دارای اجزای فعال است که embelin نامیده می شود. Embelin متعلق به ماده شیمیایی است که بنزوئیونون نامیده می شود. این ویژگی می تواند به کاهش صرع کمک کند.
کاهش بیماری صرع با استفاده از فلفل
9. درختان TREEBO برای کاهش صرع:
در برخی از کشورهای جنوب آسیا یافت می شود. این درخت اغلب برای اهداف آیینی و پزشکی استفاده می شود، زیرا درخت مقدس بوداییان است. گفته می شود که این درخت مقدار زیادی سروتونین دارد که صرع را کاهش میدهد . محققان کشف کرده اند که این درخت می تواند تشنج را به طور قطعی کاهش دهد، زیرا می تواند میزان سروتونین را که سلول های عصبی برای انتقال استفاده می کنند، رشد دهد.
10. درخت بنفش برای درمان بیماری صرع:
درخت بنفش درختی کوچک با گل های بنفش عطر دار است که در مناطق گرمسیر آفریقایی یافت شود. مردم از ریشه های آن برای درمان طیف گسترده ای از مشکلات روانی و فیزیکی مانند سردرد، نگرانی، تحریک یا ناراحتی و حتی صرع و غیره استفاده می کنند. عصاره ریشه درخت بنفش، دارای فنوباربیتون که نوعی دارو ضد تشنج است. درختچه بنفش می تواند به عنوان یکی از درمان های طبیعی برای صرع استفاده شود.
درمان بیماری صرع
11. کوا برای مقابله با بیماری صرع:
گفته می شود کوا، دارای اثر آرام بخش است که برای افرادی که از صرع رنج می برند ،بسیار سودمند است. علاوه بر این، کوا همچنین ممکن است اثرات داروهای ضد صرع دیگری را نیز افزایش دهد. افرادی که از دارو کوا استفاده می کنند، می توانند نتیجه خوبی بگیرند. با این حال، کوا ممکن است برخی از اثرات ناخواسته مانند هپاتیت و نارسایی کبد داشته باشد. همچنین ممکن است با اثرات داروهای دیگر مانند داروهای بیماری پارکینسون مقابله کند بنابراین، قبل از مصرف کوا برای درمان صرع، باید با پزشک یا مشاور خود صحبت کنید.
12. والریان برای درمان صرع:
یکی از گیاهانی است که برای درمان صرع مفید است ؛ زیرا اثرات ضد انعقادی دارد.استفاده از والری در کوتاه مدت کاملا ایمن است. با این حال، میتواند برخی از اثرات ناخواسته مانند کم خوابی، اضطراب و سردرد ایجاد کند علاوه بر این، والری در طولانی مدت نباید استفاده شود. این گیاه می تواند با داروهای مختلف ارتباط برقرار کند، بنابراین شما باید با پزشک خود مشورت کنید.
درمان بیماری صرع با استفاده از گیاه والریان
13. منیزیم برای کاهش صرع:
منیزیم، یک عنصر ضروری برای کاهش صرع است. بسیاری از مردم تصمیم به استفاده از سولفات منیزیم می کنند. نمک "Epsom" به طور کامل خالص حاوی سولفات منیزیم است. با این حال، باید سعی کنید ببینید که آیا برای شما مناسب است یا خیر.
14. گل شور برای درمان بیماری صرع:
گل شور در درمان صرع کمک کننده است. گل شور را می توان با سایر گیاهان مانند والری به منظور کاهش صرع استفاده کرد. علاوه بر این،باید در کوتاه مدت از آن استفاده کنید. با این حال، برخی از عوارض جانبی وجود دارد که عبارتند از خواب آلودگی، سرگیجه و سردرگمی. به خصوص، اگر شما حامله هستید، توصیه می شود از این گیاه اجتناب کنید. گل شور به احتمال زیاد همچنین از اثرات برخی از داروهای دیگر جلوگیری خواهد کرد، بنابراین قبل از اینکه تصمیم به استفاده از این درمان داشته باشید، بهتر است با متخصص مشورت کنید.
درمان بیماری صرع با گل شور
15. روغن نارگیل برای کاهش بیماری صرع :
اسید های چرب زنجیره ای که می توانند در روغن نارگیل پیدا شوند، به دلیل تاثیرات درمانی آن بر سلول های مغز، برای صرع عالی هستند ، علاوه بر این، آنها حتی انرژی بیشتری را برای سلول ها فراهم می کنند و بنابراین احتمال صدمه زدن را کاهش می دهند.
نحوه استفاده:
یک قاشق چای خوری روغن نارگیل را 3 بار در روز مصرف کنید.
در سالاد یا پخت و پز روزانه استفاده کنید.
در بالا برخی از مفید ترین نکات برای درمان صرع بیان شد.
بسته به سلامت و همچنین وضعیت افراد، شما می توانید مناسب ترین آن را انتخاب کنید. امیدوارم که بتوانید از صرع خلاص شوید.
روغن نارگیل مناسب برای مقابله کردن با بیماری صرع
غذاهای مفید برای کاهش حملات صرع
متخصصان و پزشکان برای کاهش بروز حملات صرع پیشنهادات غذایی دارند و طبق گفته ی آنها این بیماران بهتر است:
مصرف آبگوشت و شوربای مرغ یا جوجه با شوید و گشنیز برای شان توصیه می شود و مصرف سنگ نمک که تقویت کننده ذهن است برای شان مفید است.
گوشت مرغ، گنجشک، کبوتر و ماهی بیشتر از سایر گوشت ها مصرف کنند و خوردن مویز، انجیر و توت خشک، پسته و بادام به طوری که روزانه آن را بخیسانند و مصرف کنند به این دلیل که برای تقویت مغز و بدن شان مفید است.
شیره بادام و حریره بادام تقویت کننده مغز است به همین دلیل برای بیماران مبتلا به صرع مصرف آن توصیه می شود.
این بیماران بهتر است به همراه غذای خود از برخی ترشی ها مثل ترشی لبو استفاده کنند و گوشت مصرفی خود را با روغن زیتون، کنجد و ادویه های گرم مثل دارچین و زیره سبز بخورند.
چغندر آب پز شده با روغن زیتون پیش از خوردن غذا نیز برای شان مفید است ولی در مقابل مواد غذایی تند، نان پخته نشده و میوه هایی مثل گوجه فرنگی، خیار و هندوانه را نباید بخورند و مصرف کرفس هم برای افراد مبتلا به صرع مضر است.
غذاهای مناسب برای کاهش حملات صرع
نکته برای بیمارن مبتلا به صرع:
در هنگام حمله بهتر است سر، گرم نگه داشته شود که این کار با سبوس گندم یا نمک که در پارچه پیچیده شده میسر است.
علاوه بر این روغن زنبق را می توان به مهره های گردن مالید یا پیازی که از وسط نصف شده را بو کرد.
عرق بادرنج بویه باعث باز شدن گرفتگی های مغز و تقویت معده و قلب می شود که بهتر است بیماران مبتلا به صرع از آن استفاده کنند.