تجهیز گوشی های هوشمند به چیپ هوش مصنوعی
به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از دیجیاتو، انتظار می رود در آینده نزدیک، تقاضا برای واحدهای پردازش عصبی که در ساخت شبکه های عصبی به کار می روند با افزایش روبرو شود؛ علت اصلی این موضوع را هم می توان در محبوبیت سرویس های مبتنی بر هوش مصنوعی مثل تشخیص تصویر، پردازش صوتی و تشخیص چهره جستجو کرد.
علت ظهور واحدهای پردازش عصبی خیلی ساده به خاطر کارایی آنهاست. تفاوت میان چیپست اسنپدراگون 835 سال 2017 که راهش را به موتو زی 2 و گلکسی اس 8 باز کرد و چیپست کایرین 970 هواوی که در مدل های پریمیوم برند آنر استفاده شده، یکی از مثال های این موضوع است.
چیپ هواوی از واحد پردازش عصبی مجزایی بهره می برد که توسط Cambrian ساخته شده، اسنپدراگون 835 اما از پردازنده سیگنال دیجیتالی Hexagon بهره مند شده که که با چند تغییر سخت افزاری و چند کدنویسی متفاوت، کارایی تازه ای یافته. سیلیکون اختصاص یافته به کایرین 970، هکساگون را به شکلی مقتدرانه در تست های پردازش هوش مصنوعی و تشخیص تصویر شکست می دهد.
برخی شرکت ها مثل اپل هنوز به استفاده از راهکارهای نرم افزاری علاقه مندند که هیچ سیلیکون مخصوصی در چیپست ندارد، اما در عوض منابع لازم برای پردازش هوش مصنوعی را از پشته سیستم اصلی دریافت می کند. در مجموع تکنولوژی هوش مصنوعی به سرعت در حال تغییر ماهیت و تبدیل شدن از تجملات به ملزومات در موبایل های هوشمند است و شرکت های بزرگ در حال ترسیم آینده ای هستند که می تواند تاثیری مهم بر زندگی روزانه مردم داشته باشد.