عضو جامعه مدرسین: تفکیک اسلامیت و ایرانیت، سیستم انگلیسی است
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، حسن ممدوحی در بیان ارزیابی خود از فراز و نشیبهای انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته گفت: ما از انقلابمان دو توقع داریم؛ یکی اینکه مدیریت داشته باشد و حدود و ثغور کشور و سربلندی در نظام بینالمللی را حفظ کند و مملکت دارای آزادیهای علمی و فکری باشد.
وی افزود: توقع دیگر هم در رشد است که باید رشد و آسایش عمومی را بیشتر و فساد را ریشه کن کنیم که در این بحث ما موفق نبودهایم.
ممدوحی اظهار داشت: ما در تربیت نیرو موفق نبودیم و الان متاسفانه آنچه که بر فضای امروز حاکم است نظام غربی است.
وی گفت: نه رادیو و نه تلوزیون ما در این مقوله درست کار نمیکند که ما به شدت از آن گلهمندیم. رسانههای دیگر هم که گاهی اوقات به برخی مسائل دامن میزنند و این نگرانیها را تشدید میکنند. از طرفی از دستگاه دولت هم نگران و گلهمندیم که از این مباحث جلوگیری نمیکند.
این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر سه شعار اصلی انقلاب یعنی «استقلال»، «آزادی» و «جمهوری اسلامی» اظهار کرد: این سه شعار الان هم صحیح است اما تنها مقداری انفعال در نظام فرهنگی پیدا کردیم و نگرانی مردم از اوضاع اقتصادی وجود دارد.
ممدوحی درباره تفکیک ایرانیت و اسلامیت از یکدیگر گفت: اینها از اول هم بودهاند. قبل از مشروطه این فکر بوده و سیستم آن هم سیستم انگلیسی است که دین مقدر است و اختصاص به ایران هم نداشته است بلکه عراق و سوریه و لبنان هم مبتلا به چنین فکری بودند، الان هم هستند. به اینها باید بیاعتنا بود و به این موارد دامن نزد.
وی ادامه داد: در مورد این چیزهای فاسدی که علنی میشود، آنها از خدایشان است که در روزنامهها بیایند، ما ندانسته میخواهیم طرد و نقض کنیم اسمش را میبریم و آنها اصلا همین را میخواهند که اسمشان در روزنامهها بیاید.
این عضو جامعه مدرسین درباره پارامترهایی که میتواند به روحیه امید به آینده در کشور ختم شود، ابراز داشت: فقط و فقط تنها پارامتر در این زمینه گوش دادن به حرف رهبری است. با اینکه بحثم سیاسی هم نیست و بنده در نظام و کارهای مدیریتی و اجرایی مسئولیتی ندارم و کاری از زیرمجموعههای رهبری هم در دستم نیست اما معتقدم قدرت داخلی و معنوی ایران در گوش دادن به حرفهای رهبری است.