روابط پارلمانی ایران و الجزایر توسعه می یابد

کدخبر: ۲۶۱۴۸۲
اقتصادنیوز: گروه دوستی پارلمانی ایران و الجزایر در مجلس ملی مردمی این کشور روز سه شنبه در مراسمی خاص و با حضور «رضا عامری » سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر بصورت رسمی آغاز به کار کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «عبدالرزاق تربش» نایب رئیس مجلس ملی مردمی الجزایر در این مراسم که در محل پارلمان الجزایر و با حضور شماری از شخصیت های سیاسی و برخی روسای فراکسیون های مجلس و اعضای پارلمان این کشور برگزار شد، ضمن معرفی رئیس و اعضای گروه دوستی پارلمانی الجزایر و ایران، روابط میان ایران و الجزایر را نشات گرفته از روح برادری و همکاری سازنده دانست.
وی در ادامه با اشاره به روابط خوب مجالس دو کشور و فراهم بودن زمینه برای فعالیت های مشترک بویژه در عرصه پارلمانی، بر ضرورت تحکیم و تقویت این مناسبات تاکید کرد. 
از سوی دیگر سفیر کشورمان نیز با اشاره به جایگاه رفیع انقلاب رهایی بخش مردم الجزایر در میان ملت ایران و با ابراز خشنودی از سطح روابط سیاسی و همکاری های دو کشور بویژه در زمینه های پارلمانی، فرهنگی و هنری، بر آمادگی مجلس شورای اسلامی برای همکاری با همتای الجزایری خود در راستای تقویت دیپلماسی پارلمانی میان دو کشور و تبادل هیئت های پارلمانی تاکید کرد. 
عامری در ادامه تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچ سقفی برای همکاری های خود با الجزایر قائل نیست و روابط موجود فیمابین در تمام زمینه ها را قابل توسعه و گسترش می داند.
«حمایدی زورقی جیلالی» رئیس گروه دوستی پارلمانی الجزایر و ایران نیز در این مراسم ضمن تشکر از تلاش های انجام شده در جهت تقویت مناسبات پارلمانی، تمایل دو کشور به توسعه روابط را برآمده از اراده رهبران دو کشور دانست و گفت، حمایت از توسعه این روابط، یکی از وظایف گروه دوستی است. 
« سعید بوحجه» رئیس وقت مجلس الجزایر دی ماه سال گذشته برای شرکت در اجلاس روسای پارلمان کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی به تهران سفر کرد و با مقام های عالی رتبه کشورمان دیدار و گفت و گو کرد. 
الجزایر دو مجلس دارد، نخست مجلس الامه ( سنا) که 144کرسی دارد و ریاست آن را «عبدالقادر بن صالح» بر عهده دارد و دوم المجلس الشعبی الوطنی(مجلس ملی مردمی) که دارای 462 کرسی است و اکنون «معاذ بوشارب » رئیس آن است. روش انتخاب نمایندگان مجلس الامه که دوره فعالیتشان 6 سال است، به این صورت است که دو سوم آن ها را( 96 نماینده) اعضای شوراهای استانداری و شهرداری انتخاب می کنند و رئیس جمهوری نیز یک سوم آن ها را ( 48 نماینده ) تعیین می کند اما نمایندگان مجلس ملی مردمی به صورت مستقیم با رای مردم برای مدت پنج سال انتخاب می شوند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید