معرفی بهترین آنتیویروسهای سال ۲۰۱۹
به گزارش اقتصاد نیوز، چهار سال پیش در جولای ۲۰۱۵، ویندوز ۱۰ برای اولین بار بهصورت رسمی عرضه شد، این سیستمعامل به عنوان آخرین نسخه ویندوز جایگزین ویندوز ۸.۱ شد و با بروزرسانیهای فراوان و بهبود در عملکرد نرمافزاری، از همان ابتدا کاربران زیادی را به خود جذب کرد. در حال حاضر ویندوز ۱۰ بهعنوان محبوبترین سیستمعامل رایانههای شخصی در جهان شناخته میشود و میلیونها نفر در سراسر جهان از این سیستمعامل استفاده میکنند، همین مورد موجب شده تا ویندوز ۱۰ هدف حملات هکرهای زیادی در جهان باشد.
ویندوز ۱۰ در ابتدا ایراداتی در بخش امنیت داشت، اما در طی چند سال اخیر، مایکروسافت بروزسانیهای امنیتی فراوانی برای این سیستمعامل در نظر گرفته و حال نسبت به گذشته وضعیت ویندوز ۱۰ به طور چشمگیری بهبود یافته است، اما همچنان به دلیل محبوبیت زیاد، هکرها، بدافزارهای زیادی برای رخنه به این ویندوز تولید کرده و در سراسر شبکه جهانی وب منتشر میکنند، با افزایش استفاده کاربران از اینترنت و تبادلات حجیم دادهها از این بستر، کار مقابله با ویروسها، کرمها، هرزنامهها و به طور کلی بدافزارها دشوارتر از گذشته شده و پیشنهاد میشود تا کاربران همواره از یک آنتیویروس قدرتمند و بهروز استفاده نمایند.
در این گزارش به معرفی پنج آنتیویروس برتر جهان در سال ۲۰۱۹ که بهترین عملکرد را در ویندوز ۱۰ دارند، خواهیم پرداخت، برخی از آنتیویروسها بسیار مشهور برروی دیگر پلتفرمها کارکردی عالی دارند، اما در ویندوز ۱۰ به آن شکلی که انتظار میرود، مقابل بدافزارها ایستادگی نمیکنند، به همین جهت برای محافظت از ویندوز ۱۰ باید آنتیویروسهای اختصاصی این ویندوز استفاده کرد. اگر شما نیز یکی از کاربران ویندوز ۱۰ هستید و به یک آنتیویروس جامع، بهروز و قدرتمند نیاز دارید، این فهرست کمک فراوانی به انتخاب شما خواهد کرد. با ما همراه باشید:
۵- Windows Defender
نقاط مثبت و منفی:
بسیار سبک
بدون نیاز به نصب
عملکرد متوسط
ویندوز دیفندر یک ابزار محافظتی در سیستمعامل ویندوز است که از نسخه ویندوز ویستا به این سیستمعامل اضافه شده، در آزمایشهای مستقل ویندوز دیفندر در حدود ۶۰-۷۰ درصد موارد موفق به دفع بدافزارها شده است که نسبت به آنتیویروسهای قدرتمند، درصد پایینی محسوب میشود، اما عملکرد آن در ویندوز از دیگر آنتیویروسها مانند ESET، McAfee، Emsisoft، Fortinet و Adaware بهتر است.
از دلایل مهم استفاده از ویندوز دیفندر میتوان نصب پیشفرض آن برروی ویندوز اشاره کرد، به این ترتیب این آنتیویروس نیازی به نصب و پیکرهبندی ندارد، همچنین این برنامه بسیار سبک بوده و با عملکرد ویندوز بهینه شده است، به این ترتیب منابع سیستم را درگیر نمیکند، در پسزمینه سیستمعامل اجرا میشود و با دیگر برنامهها هماهنگ است. تنها با فعال کردن ویندوز دیفندر، تمام کارهای لازم به صورت خودکار انجام میشد، حتی بروزرسانیها به صورت خودکار دانلود شده و فعال میشود.
اما ویندوز دیفندر اشکالاتی نیز دارد، همانطور که گفته شد قدرت محافظتی این برنامه پایینتر از آنتیویروسهای مطرح است، اما با این وجود اگر کاربر حرفهای ویندوز ۱۰ نیستید، میتوانید به ویندوز دیفندر اعتماد کنید و محافظت از سیستمعامل را بر عهده این برنامه بگذارید.
۴- آنتیویروس رایگان Panda
نقاط مثبت و منفی:
خدمات محافظتی رایگان
آنتیویروس جامع و گسترده
دارای گزینههای پرداختی
شرکت Panda Security سالها است که در حوزه امنیت سیستمهای رایانهای فعالیت میکند، موتور آنتیویروس ویندوز این شرکت یکی از بهترینها در جهان است و توانسته در آزمایشها به طور کامل از نفوذ بدافزارها جلوگیری کند. اگر بهدنبال یک آنتیویروس رایگان هستید، نسخه رایگان آنتیویروس پاندا یکی از بهترین گزینهها خواهد بود، البته برخی از قابلیتهای پیشرفته این آنتیویروس تنها در نسخه پرداختی دردسترس کاربران قرار میگیرد.
ویژگی Panda Dome Essential هسته مرکزی آنتیویروس پاندا را تشکیل میدهد که با تولید یک دیواره آتش شخصی، محافظت از وایفای و فعالیتهای آنلاین، از پرداختهای اینترنتی در فروشگاههای آنلاین یا خدمات بانکی اینترنتی محافظت میکند. نسخه پولی این آنتیویروس به کنترل والدین، مسدودسازی تماس، سیستم ضد سرقت، مدیریت از راه دور و بهینهساز سیستم مجهز است.
۳- آنتیویروس رایگان Kaspersky
نقاط مثبت و منفی:
خدمات محافظتی رایگان
استفاده آسان
موتور محافظتی دقیق و قابل اطمینان
کسپرسکی برای مدت طولانی بهعنوان برترین آنتیویروس دنیا شناخته میشود، این آنتیویروس در آزمایشهای مختلف بالاترین امتیاز را دریافت کرده و همواره یکی از گزینههای اصلی انتخاب آنتیویرس برای کاربران است. نسخه رایگان آنتیویروس کسپرسکی یکی از دقیقترین و بهترین برنامههای محافظتی در جهان است که امکانات و قابلیتهای گستردهای دارد. یکی از مهمترین ویژگیهای موتور محافظتی کسپرسکی جلوگیری از نمایش صفحات تبلیغاتی، تبلیغات در سایتها و لینکهای مخرب است، با کسرپرسکی بهسختی میتوان صفحات تبلیغاتی در اینترنت را مشاهده کرد، زیرا این برنامه تمامی این صفحات را مسدود میکند.
نسخه تجاری آنتیویروس کسپرسکی نیز دارای قابلیت کنترل والدین، بانکداری آنلاین، مدیریت رمز عبور، و پشتیبانگیری از فایلها است که با پرداخت ۳۰ دلار به صورت سالیانه قابل خریداری است.
۲- آنتیویروس Trend Micro
نقاط مثبت و منفی:
عملکردعالی در آزمایشهای اخیر
استفاده آسان
موتور محافظتی قدرتمند
بهطور قطع آنتیویروس ترند میکرو شهرت زیادی در مقابل با بهترینهای بازار ندارد، اما در سالهای اخیر موجب شده تا این آنتیویروس بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد. این آنتیویروس تمام نیازهای کاربران را برآورده میکند، این برنامه از ایمیلهای شما را بررسی میکند، برنامهها و صفحات بیارزش را مسدود میکند و جلوی نمایش تبلیغات را میگیرد. نتایج آزمایشهای سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ این آنتیویروس با موفقیت ۱۰۰ درصد این برنامه در مقابله با بدافزارها را نشان میدهد.
نسخههای پیشرفته و پولی این آنتیویروس قابلیت محافظت از دستگاه اندرویدی یا iOs کاربران را نیز فراهم میکندکه قابلیتهای بیشتری دارد. اگر روند رشد مثبت ترند میکرو حفظ شود، در آیندهای نزدیک این برنامه را به عنوان یکی از برترین آنتیویروسها در سراسر جهان و تمامی پلتفرمها خواهیم شناخت.
۱- آنتیویروس Bitdefender
نقاط مثبت و منفی:
روند ثابت در رشد و کسب امتیازات بالا
قابلیتهای جامع
لاینسس سهکاربره
شرکتهای مختلفی در طول سال انواع آنتیویروس را به روشهای مختلف مورد آزمایش قرار میدهند، یکی از با ثباتترین آنتیویروسها که همواره بالاترین امتیازها را دریافت میکند، بیتدیفندر نام دارد، این آنتیویروس معتبر و خوشنام با موفقیت در مقابل تمامی بدافزارها و ویروسها چندین سال است که به انتخاب شماره یک افراد حرفهای تبدیل شده است. بیتدیفندر با ویندوز ۱۰ سازگار است و به همین دلیل برروی این سیستمعامل به خوبی مقابل بدافزارها ایستادگی میکند. اسکنر قدرتمند سیستم، شناسایی سایتهای مخرب، جستوجو امن در اینترنت با محافظ سیستمهای بانکی آنلاین و بسیاری از ویژگیهای دیگر این آنتیویروس را به یکی از بهترینها در جهان تبدیل کرده است.
نسخه تجاری بیتدیفندر نیز قابلیتهای گستردهای دارد که با قیمتی ارزان قابل خریداری است.
برای محافظت جامع از سیستم رایانهای، باید نسخه پیشرفته آنتیویروسها را خریداری کرد؟
این سوالی است که ذهن بسیاری از کاربران را مشغول میکند، اکثر آنتیویروسها دارای یک نسخه رایگان با قابلیتهای محدودتر و چندین نسخه پیشرفته قابل خریداری با ویژگیهای جدیدتر و کاربردیتر هستند. اگر کاربران به صورت شخصی از رایانه استفاده میکنند و تنها بهدنبال محافظت از اطلاعاتشان هستند، نسخه رایگان آنتیویروسها کفایت میکند. اما برخی کاربران استفادههای گستردهای از رایانه دارد و اطلاعات بسیار مهمی در سیستم خود نگهداری میکنند، همچنین شرکتها روزانه از سیستم رایانهای استفاده میکنند و سلامت سیستم و عدم وجود حفرههای امنیتی اهمیت بسیار فراوانی برای آنها دارد، در این صورت نسخههای پولی این آنتیویروسها توسط سایتهای مختلف در ایران و خارج از کشور بهفروش میرسد و قابل خریداری است.
آیا استفاده از ویندوز دیفندر کفایت میکند؟
مایکروسافت تلاش کرده تا ویندوز دیفندر را به بهترین شکل ممکن برای ویندوز ۱۰ بهینهسازی کند، همانطور که اشاره شد این برنامه سازگاری بالایی با ویندوز ۱۰ دارد و از نظر سرعت و عدم اشغال منابع سیستم، نسبت به دیگر آنتیویروسها برتری دارد، اما به طور کامل نمیتوان برروی ویندوز دیفندر حساب باز کرد. البته بسیاری از افراد خود مراقب فعالیتهایشان در فضای اینترنت بوده و با استفاده سالم از این بسر امکان رخنه بدافزارها به سیستم رایانهای خود را نمیدهند، اگر شما از این دسته افراد هستید، ویندوز دیفندر میتواند گزینه مناسبی برای استفاده باشد، اما اگر فعالیت گستردهای از ویندوز و فضای اینترنت دارید، اینتخاب یک آنتیویروس رایگان و معتبر، تمام نیازهای شما را برآورده میکند.