کارشناس یعنی کسی که کیهان او را قبول داشته باشد
به گزارش اقتصادنیوز، این روزنامه در ادامه نوشت: پاسخ ندادن به انتقادات البته به نظر میرسد ادعایی تکراری و نشانی از خالی بودن دست مدعیان است چه در طول یکی دو سال گذشته پاسخهای مبسوطی داده شده است اینکه برخی مخالفان نمیخواهند قانع شوند دیگر مشکل اف ای تی اف یا مدافعان و دولت نیست. اما آقای حسین شریعتمداری در بخشی از یادداشت خود از علی ربیعی سخنگوی دولت پرسیده که «این کارشناسان فرهیخته امنیتی و سیاست خارجی و اقتصادی که از پیوستن به اف ای تی اف حمایت کردهاند، چه کسانی هستند و چرا هرگز برای اعلام نظر خود آفتابی نمیشوند؟ سخن حق و مستند که به پردهنشینی نیاز ندارد.»
با این منطق آقای شریعتمداری دولت و مجلس به عنوان منتخبان ملت که لوایح یاد شده را تصویب کردهاند اساساً فاقد کارشناس هستند! گذشته از این کارشناسان دیگری که در رسانههای مختلف از پیوستن ایران به کنوانسیونهای مربوطه دفاع کردهاند هم از نظر مدیر مسئول کیهان کارشناس نیستند.
ما البته مدعی نیستیم که همه کارشناسان موافق پیوستن ایران به اف ای تی اف هستند اما از این ادعا که هیچ کارشناسی مدافع این موضع نیست سر درنمیآوریم. یک سرچ ساده هم لیستی از اساتید دانشگاه در حوزههای مختلف مدافع اف ای تی اف را نشان میدهد. از جمله آنها؛ کامران ندری استاد دانشگاه و عضو هیأت علمی پژوهشکده پولی و بانکی، مهدی تقوی استاد باسابقه اقتصاد، سعید مشیری عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، عباس هشی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، طهماسب مظاهری رئیس کل اسبق بانک مرکزی، میثم رادپور دکترای بانکداری، فرشاد مؤمنی استاد اقتصاد، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، یوسف مولایی استاد حقوق بینالملل، کارن روحانی استاد حقوق بینالملل و وکیل دادگستری مقررات بینالمللی، محمدرضا ضیایی بیگدلی حقوقدان بینالملل، مجید انصاری و محمد صدر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و...
با همه اینها از آنجا که حرف ما در صدا و سیما خریدار ندارد به آقای شریعتمداری پیشنهاد میدهیم از دوستان خود در رسانه ملی بخواهند ترتیب انجام میزگردها و مناظرههایی را در همین باره بدهند تا مدافعان اف ای تی اف هم بدون پردهپوشی و آشکارا به انتقادات مخالفان پاسخ دهند.