معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور از ارائه طرح «شناسایی استفاده‌کنندگان از فیلترشکن» خبر داد

کدخبر: ۳۱۸۶۷۳
اقتصادنیوز: سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور با بیان اینکه با راه‌اندازی شبکه اطلاعات ملی نیازی به بستن کامل اینترنت نبود، گفت: اگر فیلترشکن‌ها محدود می‌شد، ‌نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم‌.
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور از ارائه طرح «شناسایی استفاده‌کنندگان از فیلترشکن» خبر داد

به‌گزارش اقتصادنیوز، جاویدنیا افزود: ۶۰۰۰ حساب کاربری در توییتر که مستقیما زیر نظر عربستان و شخص بن سلمان اداره می‌شد، شناسایی و حذف شد.

وی ادامه داد: اگر بگوییم همان کاپیتولاسیونی که در زمان طاغوت در کشور وجود داشت امروز نیز به لطف مدیریت غیرانقلابی برخی مدیران جریان دارد، گزافه نگفته‌ایم.

مقام معظم رهبری بار‌ها تاکید کرده‌اند که فضای مجازی قتلگاه جوانان کشور است.

منشأ اغتشاشات اخیر که بر اقتصاد کشور ضربه سختی وارد کرد نیز همین فضای مجازی است.

وضعیت اقتصادی حال حاضر کشور نیز نامربوط به شبکه‌های مجازی نیست. نشریه فارین پالیسی صراحتاً اعلام کرده که فعالیت‌های چندین گروه سازمان یافته در فضای مجازی سبب بالا رفتن قیمت دلار و سقوط ارزش ریال بوده است.

جاوید نیا گفت: ورود تلگرام سیاستی از سوی دولت بود.

وی ادامه داد: سیاست‌گذاران با برخی از مدیران تلگرام گفتگو داشتند و قرارداد‌هایی را امضا کردند و در پی آن، سرور‌های آن به داخل کشور آمد و سرعت ارائه مطالب را در این شبکه پیام‌رسان بیش از هر پیام‌رسان دیگری بالا بردند. همین اقدامات سبب شد مردم به سمت استفاده از تلگرام بروند و ۴۰ میلیون نفر از کشور در این شبکه حساب باز کنند و اطلاعات نیمی از جمعیت ایران به راحتی در اختیار عوامل خارجی قرار بگیرد.

بار‌ها دولت اعلام کرده که قصد فیلترینگ هوشمند یا راه‌اندازی اینترنت ملی را دارد، اما در عمل هیچ‌کدام اتفاق نمی‌افتد. در عوض اعلام می‌کنند که ۵۰۰۰ صفحه اینستاگرامی شناسایی شده که در آن اقدام به خرید و فروش سلاح و مشروبات الکلی می‌شود، اما دستگاه قضایی و پلیس اقدامی علیه آن نکردند. باید گفت که آیا امکان شناسایی این صفحات را داشتند و انجام ندادند؟

 
 

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید