بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها

احتمال شکست انتخاباتی ترامپ به بالاترین حد خود رسید

کدخبر: ۳۴۴۸۶۸
اقتصادنیوز؛ آخرین نظرسنجی‌ها درباره انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا حاکی از افزایش فاصله جو بایدن و ترامپ در میزان محبوبیت در میان رای‌دهندگان دارد.
احتمال شکست انتخاباتی ترامپ به بالاترین حد خود رسید

به گزارش اقتصادنیوز؛ بر اساس نظرسنجی‌های ثبت شده در وبسایت RCP فاصله میزان محبوبیت دو رقیب انتخاباتی به بیشترین میزان خود در سال 2020 رسیده است.

میانگین ارقام ارائه شده در نظرسنجی‌های معتبر نشان می‌دهد که بایدن با فاصله 9.8 درصدی از ترامپ جلوتر است.

ww-inkجو معکرون در العربی الجدید نوشت: کمتر از دو هفته پیش، یکی از رهبران برجسته حزب دموکرات طی صحبتهایی تصریح کرد که جو بایدن، باید به دلیل شیوع ویروس کرونا، در منزل خود بماند و دونالد ترامپ را به حال خود رها کند.

در ادامه این مطلب آمده است: این روزها اما اوضاع بر وفق مراد بایدن بوده و نظرسنجی ها حاکی از آن است که در اغلب ایالتها، نظیر فلوریدا، پنسلوانیا، ویکونسن و کارولینای شمالی، نامزد پیروز، جو بایدن است. همانطور که طبق یک نظر سنجی که «رویترز –اپسوس» انجام داد، 48 درصد از رأی دهندگان آمریکایی اعلام کرده اند که به بایدن رای می دهند، در حالی که این آمار برای ترامپ، تنها 35 درصد است.

w-ink

حتی اوضاع مالی و تبلیغات انتخاباتی بایدن، در شرایطی بهتر از ترامپ قرار دارد و ستاد وی توانسته است 80.8 میلیون دلار کمک های مالی در ماه گذشته جمع کند. این رقم برای ستاد ترامپ، 74 میلیون دلار بوده است.

ماه عسلی که امروز بایدن در آن به سر می برد، نتیجه هیچ تلاش سیاسی از سوی او نیست، بلکه سیاستهای کورکورانه ترامپ، این باور را به آمریکایی ها منتقل کرده است که هر کسی به جای او روی کار آید، بهتر از رئیس جمهور فعلی است، و چه بهتر که این فرد، شخصیت معتدلی چون بایدن باشد.

از سوی دیگر، افزایش شانس بایدن در هفته های اخیر، نتیجه افزایش حمایت میانه روها از اوست. اما مشکل بایدن آن است که برخلاف ترامپ، او به دنبال تبدلیل انتخابات به امری [دو قطبی کننده] نیست. در نتیجه، طبق نظر سنجی ها، 74 درصد از طرفداران بایدن ملتزم به رأی دادن به او هستند، در حالی که 87 درصد از طرفداران ترامپ، در رأی دادن به او مصر هستند.

ترامپ در حال حاضر به نحوی رفتار می کند که گویی هیچ رقیبی در انتخابات ریاست جمهوری ندارد و این اصلا برای بایدن خوب نیست، ولو اینکه در نظر سنجی ها از ترامپ جلوتر باشد. هیچ مناظره و رویارویی ای بین این دو نامزد صورت نمی گیرد. اما دیر یا زود، بایدن مجبور می شود به میدان آمده و وارد جدال کلامی با ترامپ شود.

تبلیغات انتخاباتی ترامپ از ابتدا به این شکل آغاز شده که تلاش می کند بایدن را فردی ناتوان در منصب ریاست جمهوری نشان دهد، که در حال از دست دادن سلامتی اش است و چیزی از اقتصاد نمی داند. علاوه بر این، ترامپ تلاش می کند تعداد مناظره ها بین او و رقیبش افزایش یابد. هدف ترامپ از این اقدام، نه تنها توقف پیشتازی بایدن در نظرسنجی ها، بلکه واداشتن او به ورود به عرصه رسانه ها و دفاع از خود است، به این امید که بایدن در جریان اظهاراتش، لغزش هایی داشته باشد.

پیروزی بایدن در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات و رکود اقتصادی آمریکا، باعث شد ستاد انتخاباتی ترامپ، از استراتژی خود در انتخابات، که متکی بر تصویر ترامپ بعنوان رئیس جمهوری که باعث شکوفایی اقتصادی کشورش شده است، محروم شود. این پیروزی اولیه بایدن محاسبات را تغییر داده و بار دیگر وی را در مرکزیت عرصه سیاسی در آمریکا جای داد.

در حالی که صدای پای پیروزی بایدن در انتخابات شنیده می شود، هنوز ترامپ و طرفداران او، استراتژی مناسبی برای شکست بایدن نیافته اند. در هر صورت، به نظر می رسد بایدن از نتایج نظر سنجی ها سود زیادی می برد، حتی اگر این پیشتازی، یک صعود فرضی باشد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید