عرضه دو مدل پیکاپ جدید توسط آمیکو
ناصر اسفنجی مدیر عامل ارس خودرو دیزل با اعلام این مطلب گفت: پیکاپ آمیکو اولین خودرو ایران است که به دلیل کیفیت بالا، گواهینامه استانداردهای 88 گانه ایمنی و آلایندگی روز اروپا را از موسسه TUV آلمان اخذ کرده و از این رو قابل صدور به اتحادیه اروپا نیز میباشد.
وی افزود: تمامی پیکاپهای مونتاژ ایران و حتی پیکاپهای وارداتی از ژاپن نیز فقط دارای استانداردهای 55گانه میباشند و تاکنون هیچ خودرویی در ایران نتوانسته استانداردهای 88 گانه را اخذ کند.
اسفنجی تصریح کرد: پیکاپهای آمیکو مجهز به سیستم و تجهیزات پیشرفته سوخترسانی CNG بوده و گواهینامههای مرتبط با آن را از موسسه TUV آلمان دریافت کرده است.
وی گفت: پیکاپ های آمیکو همانند پیکاپ های آمریکایی فورد وشورلت مجهز به قفل دیفرانسیل اتوماتیک مکانیکی هستند ، همچنین سیستم کلاچ پیکاپهای آمیکو، از معروفترین برند اروپایی VALEO با گشتاور حدود 5/1 برابر گشتاور موتور میتسوبیشی انتخاب شده که در دشوارترین موقعیتها قدرت خود را به نمایش میگذارد.
مدیر عامل ارس خودرو دیزل تاکید کرد: یونیت ضد سرقت نصب شده در پیکاپهای آمیکو یکی از مطمئنترین و قویترین ایموبیلایزرها است که همانند خودروهای لوکس اروپایی به راحتی رمزگشایی نمیشود.
به گفته وی، برای امنیت و ایمنی بیشتر سرنشینان، شاسی پیکاپهای آمیکو همانند اتومبیلهای پیشرفته اروپایی و آمریکایی در تصادفهای شاخ به شاخ در قسمت جلو به چهار مرحله ضربهگیر مجهز شده است.
اسفنجی افزود: بیشتر پیکاپهای وارداتی و یا مونتاژ شده براساس استاندارد آلایندگی یورو 4 میباشند در حالی که پیکاپهای آمیکو با استاندارد یورو 5 (Euro5) با قابلیت ترفیع به یورو 6 تولید و به مشتریان عرضه میشوند.
وی تصریح کرد: میتوانیم ادعا کنیم که در انتخاب قطعات متشکله دقت و مهارت بسیاری در جهت افزایش کیفیت اعمال شده و از بهترین قطعهسازان معروف دنیا استفاده شده است.
مدیر عامل ارس خودرو دیزل خاطرنشان کرد: پیکاپهای آمیکو در کنار استفاده از تکنولوژیهای روز تمامی تجهیزات و امکانات رفاهی را همانند پیکاپهای رده اول دنیا به صورت استاندارد دارد و از نظر راحتی، نرمی، بزرگ بودن فضای داخل کابین و بزرگبودن اطاق بار، آسایش بهتر و بیشتری را نسبت به پیکاپهای ژاپنی موجود در بازار برای سرنشینان مهیا میسازند.
وی ظرفیت تولید پیکاپ در آمیکو را روزانه 120 دستگاه برشمرد و افزود: هم اکنون روزانه به تعداد 4 تا 5 دستگاه به طور آزمایشی تولید می شود و قیمت ان 133میلیون تومان تعیین شده است.
وی همچنین از تولید و عرضه محصولات جدیدی از جمله لودر ، لیفت تراک و دو مدل ون تاکسی 6 و 18 نفره خبر داد و گفت: امیدواریم بتوانیم دومدل ون تا عید سال 97 با بازار عرضه کنیم .
اسفنجی افزود: آمیکو با استفاده از 28 سال تجربه در صنعت خودرو (تراکتورسازی و موتورسیکلت) از حدود 10 سال پیش تولید خودروهای تجاری (کامیونت، کامیون و کشنده) را آغاز و تاکنون حدود 30.000 دستگاه خودرو به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کرده است.
وی ظرفیت تولید خودروهای سبک وسنگین شرکت را سالانه 60 هزار دستگاه اعلام کرد و گفت: اما به دلیل رکود بازار مدتی است که تولید کامیون متوقف شده است ، از این رو برای حل این مشکل طی هفته های اخیر نامه ای به معاون اول رییس جمهور ارسال شده است.
مدیر عامل ارس خودرو دیزل خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی آمیکو یکی از معدود شرکت هایی است که هیچگونه بدهی به سیستم بانکی ندارد.
شرکت صنعتی آذرموتور (azar motor industrial) در سال 1368 تاسیس و سپس برند آمیکو ضمن ثبت در ایران در 32 کشور دیگر نیز به ثبت رسیده است.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.