سه گام برای توسعه بیمه های عمر
اولین درخواست معصوم ضمیری اصلاح شرایط عمومی بیمه های زندگی و پوشش تکمیلی بیمه های عمر بود.
وی تهیه استاندارد حسابداری بیمه های عمر و تهیه صورت های مالی اختصاصی برای این رشته بیمه ای را دومین درخواست خود عنوان کرد و ادامه داد : تشکیل سازمان فروش اختصاصی بیمه های عمر نیز درخواست دیگری است که می تواند تاثیر مثبتی برروند توسعه بیمه های عمر داشته باشد.
ضمیری با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی بیمه پاسارگاد در زمان تاسیس توسعه بیمه های عمر بود ، یادآورشد : از ده سال پیش فعالیت خود را در صدور بیمه های عمر و زندگی آغاز ردیم و آمارهای امروز نشان می دهد تمامی برنامه های بیمه پاسارگاد در راستای بیمه های عمر و تامین آتیه محقق شده است.
وی با اشاره به تجربه خوب بیمه پاسارگاد از تاسیس سازمان تخصصی فروش بیمه های عمر ، حق بیمه تولیدی بیمه های عمر و تامین آتیه پاسارگاد از سال 86 تا پایان آذر96 را مبلغ 630 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این رقم در پایان امسال به دود یک هزار میلیارد تومان می رسد.
ضمیری با بیان اینکه سهم بیمه های عمرازکل پرتفوی بیمه پاسارگاد 58 درصد است ، خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های بیمه های عمر تشکیل ذخایر ریاضی است و بیمه پاسارگاد در دوره یاد شده بالغ بر یک هزار و 500 میلیارد تومان ذخیره ریاضی دارد که انتظار می رود این رقم تا پایان سال 96 به یک هزار و 700 میلیارد تومان بالغ شود.
مدیرعامل بیمه پاسارگاد یادآورشد: تا کنون بیمه پاسارگاد به بیمه گذاران عمرو تامین آتیه خود از مل همین ذخایر ریاضی بالغ بر 170 میلیارد تومان وام داده است .
مجید قاسمی رییس هیات مدیره بیمه پاسارگاد نیز دراین همایش برمدیریت درست نقدینگی تاکید کرد و گفت: طبق بند 9 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ،اصلاح و تقویت نهادهای مالی پیش بینی شده است که شامل بیمه های بازرگانی نیز می شود.
وی گفت: طبق این سند باید منابع مالی بیمه های عمر و سرمایه گذاری در بخش واقعی اقتصاد سرمایه گذاری شود.
همایش بیمه های عمر و تامین آتیه یک سخنران اصلی دیگر هم داشت.
عبدالناصر همتی رییس کل بیمه مرکزی ایران دراین همایش معصوم ضمیری مدیرعامل بیمه پاسارگاد را پیشتاز در توسعه بیمه های عمر درکشور عنوان کرد و گفت : شانزده سال پیش ضمیری خواستار ایجاد سازمان فروش تخصصی بیمه های عمر بود و امروز عملکرد بیمه پاسارگاد نشان می دهد که این امر شدنی است و چه تاثیر بزرگی در توسعه بیمه های عمر دارد.
همتی با بیان اینکه بیمه های عمر از دو جهت عرضه و تقاضا قابل توسعه است ، ادامه داد: نرخ بالای تورم ، انگیزه سرمایه گذاری دربانک ها و سایر دارایی های واقعی موجب شد تا در بخش تقاضا گرفتاری هایی داشته باشیم که با کنترل نرخ تورم بخش عمده ای ازاین گرفتاری ها حل شد.
او با اشاره به اینکه سهم بیمه های زندگی از پرتفوی صنعت بیمه به 14 درصد افزایش یافته است ، خاطرنشان کرد: درسال 90 سهم بیمه های عمر تنها در دوشرکت بیمه ای 20 درصد بود اما اینک این سهم در 10 شرکت بیمه به 20 درصد رسیده و در دو شرکت بیمه به 50 درصد رسیده است.
همتی گفت: درسال 95 بیش از دو میلیون و 500 هزار بیمه گذار به صنعت بیمه اضافه شده اند که نشان می دهد شرکت هایی مانند پاسارگاد، پارسیان، سامان و کارآفرین و دیگر شرکت های بیمه در توسعه بیمه های عمر تلاش کرده اند.
رییس کل بیمه مرکزی با یادآوری اینکه طبق برنامه ششم توسعه سهم بیمه های عمر باید 50 درصد سهم فعلی رشد داشته باشد تا به 20 درصد برسد ، گفت: بیمه مرکزی ضمن تاکید برتوسعه بیمه های عمر توجه ویژه به نحوه سرمایه گذاری ، مدیریت ریسک و تعیین نرخ درشرکت های بیمه به ویژه شرکت هایی که سهم ویژه ای از بیمه های عمر دارند، دارد.
همتی یادآورشد: توسعه بیمه های عمر یعنی تعهدات سنگین شرکت های بیمه و بیمه مرکزی برای اطمینان ازایفای این تعهدات بخش نظارت و کنترل خود را تقویت می کند.
درخاتمه مهدی شاکرین معاون مدیرعامل در امور مناطق، شعب و نمایندگان و میرعلی مطهری- مدیر کل بیمههای اشخاص پاسارگاد گزارش کاملی از عملکرد این شرکت ارایه کردند.
یادآورمی شود : دراولین همایش بیمه های عمرو تامین آتیه که به همت بیمه پاسارگاد برگزار شد ، عبدالناصرهمتی رییس کل ، حبیب میرزایی معاون نظارت و رحیم مصدق معاون طر و توسعه بیمه مرکزی ، مدیران عامل بیمه های سامان ، رازی، کارآفرین ، ایران معین ، اتکایی ایرانیان ، خاورمیانه و دکترقاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد حضور داشتند.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.