پیش بینی افزایش سودآوری و تولید غشاذر در سال 98
احمد محمدپور در گفتوگو با خبرنگار اقتصادنیوز با اشاره به رشد سودآوری «غشاذر» در سال 97 تصریح کرد: سود خالص شرکت در سال 96 معادل 5/3 میلیارد تومان بود که با تمهیدات صورت گرفته این مبلغ در سال 97 به بیش از 5/5 میلیارد تومان رسید.
ضمن اینکه پیشبینی ما این است که امسال رقم سودآوری «غشاذر» به 10 میلیارد تومان افزایش یابد. وی بااشاره به برگزاری مجمع سالانه پگاه آذربایجان غربی طی هفته گذشته خاطرنشان کرد: به دلیل زیان انباشتهای که از سالهای قبل از سال 90 در حسابهای شرکت وجود داشت امسال نیز با وجود افزایش سودآوری در مجمع سالانه تقسیم سود نداشتیم اما با ادامه روند سودآوری، باقیمانده اندک این زیان انباشته در صورتهای مالی شرکت برطرف خواهد شد. مدیرعامل «غشاذر» در ادامه به تولید محصولات جدید در این شرکت اشاره کرد و گفت: پنیر کوزهای یکی از محصولاتی است که تولید صنعتی آن را آغاز کردهایم. ما توانستیم این پنیر که در شرایط خاص و زیر خاک به صورت سنتی تهیه میشود را در شرایط صنعتی و با استفاده از شیر پاستوریزه تولید کنیم.
محمدپور با بیان اینکه در سال 97 انواع دسرها را طراحی، تولید و به بازار عرضه کردیم، ادامه داد: همچنین خطوط تولید پنیرهای حلب و لاکتیکی را توسعه دادیم.
وی در خصوص برنامههای امسال «غشاذر» گفت: طبق تصمیماتی که در مجمع امسال اتخاذ شد، تولید بستنی را در دستور کار داریم تا با استخراج توجیه اقتصادی و شناسایی ذائقه مصرف کنندگان، طراحی خطوط تولید ، خرید تجهیزات و ماشینآلات را انجام دهیم.
مدیرعامل «غشاذر» ادامه داد: طراحی بستهبندی جدید از نوع اسلیم لیف را در برنامه داریم تا در بستهبندی آبمیوهها و شیر از این طراحی جدید استفاده کنیم. ضمن اینکه تولید کنسانتره پرمیات (آب پنیر تغلیظ شده) که مورد استفاده صنایع بیسکوییت سازی و محصولات خودمان است را آغاز خواهیم کرد.
محمدپور با اشاره به روند افزایش سودآوری «غشاذر» افزود: با برنامهریزی صورت گرفته در سال 98 معادل 27 درصد رشد تولید خواهیم داشت که سودآوری شرکت را با 40 درصد افزایش مواجه خواهد کرد.
وی در خصوص چالشهای صادرات «غشاذر» گفت: ما به بازارهای عراق و افغانستان صادرات داشتیم اما پیمانسپاری ارزی از چالشهای اساسی صادرکنندگان است که روند صادرات ما را نیز تحت تاثیر قرار داده است.
مدیرعامل پگاه آذربایجان غربی در خصوص فروش زمین کارخانه قدیمی شرکت گفت: فروش زمین کارخانه قدیمی شرکت که در محدوده شهر است در دستور کار مدیران است اما به دلیل مجوز صنعتی این زمین، تاکنون خریدار جدی برای این زمین نداشتهایم.
وی با اشاره به اینکه برای فروش زمین همچنان در حال مذاکره با سازمانهای مختلف هستیم، گفت: زمین کارخانه قدیمی، کوچک بود و ما برای توسعه خطوط تولید به فضای بزرگتری نیاز داشتیم. در حال حاضر در کارخانه جدید 30 هزار مترمربع فضای سرپوشیده داریم که امکانات بیشتری را در اختیار ما قرار میدهد.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.