انعقاد تفاهمنامه همکاری قرارگاه خاتم الأنبیاء و سازمان اقتصادی کوثر
به گزارش روابط عمومی سازمان اقتصادی کوثر، در این نشست محمدرضا اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به برخی نیازهای مبرم امروز کشور در حوزههای مختلفی مانند کشاورزی و دامپروری اظهار داشت: در سازمان اقتصادی کوثر اعتقاد داریم هر جا که بتوان از آن انتفاعی برای انقلاب اسلامی و کشور کسب کرد، در آنجا خدمت خواهیم کرد. البته برای تحقق این مسئله، باید موانع تولید مانند مبادلات ارزی و همکاریهای قانونی و به هنگام دستگاههای اجرایی برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی برطرف شود و همچنین شناخت ظرفیتهای صادرات به کشورهای همسایه نیز باید از توجه و اهمیت بالایی برخوردار باشد.
اسکندری با بیان اینکه زمینههای همکاری بسیاری میان سازمان و قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء (ص) وجود دارد یادآور شد: سازمان اقتصادی کوثر ظرفیتهای متعدد، متنوع و بالایی در حوزههای مختلف کسبوکار دارد و از سویی قرارگاه نیز از توانایی اجرایی منحصربهفردی برخوردار است. در این راستا و بهمنظور اجرایی شدن مفاد تفاهمنامه فیمابین، ضرورت دارد تا پروژهها جهت اثربخشی در اقتصاد کشور و به ویژه معیشت مردم شناسایی و سریعاً برای عملیاتی شدن آنها اقدام شود.
در ادامه این نشست سعید محمد ،فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء (ص) با بیان برخی از ظرفیتهای فنی و اجرایی قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء (ص) گفت: قرارگاه یک مجموعه سختافزاری است و تجربههای خوبی در عرصه عمرانی و زیرساختی دارد. موضوع تفاهمنامه میان این دو نهاد با سه سرفصل سرمایهگذاری و توسعه اقتصاد دانشبنیان (با رویکرد مسئولیت اجتماعی)، حمایت از تولید داخل و محرومیتزدایی و توانمندسازی و اشتغالزایی منعقد شده است.
مالک رحمتی عضو هیاتمدیره و قائممقام مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر نیز در این نشست با اشاره به ضرورت تعریف یک مدل همکاری برای به ثمر رساندن فعالیتهای مشترک گفت: سازمان اقتصادی کوثر میتواند در زمینههای متعدد در دسترس و قابلاجرا مانند گلخانه، معدن، نیروگاه و دام سبک وارد همکاری شود و با ایجاد یک روش عملیاتی آنها را به ثمر برساند.
وی ادامه داد: یکی از ظرفیتهای موجود در سازمان که قابلیت بهرهبرداری با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء (ص) تا پایان سال را دارد، احداث گلخانه هوشمند با تکنولوژی داخلی در زمینی به وسعت چند ده هزار هکتار در اطراف تهران است. در حوزه معادن نیز با توجه به پتانسیل بالقوهای که در سازمان وجود دارد، میتوان در مسائلی هم، چون اکتشاف، احداث کارخانه یا ایجاد بستر فرآوری اقدامات مشترک مؤثری انجام داد.
رحمتی در پایان یادآور شد: یکی از مهمترین نیازمندیهای کشور در حوزه گوشت قرمز، مسئله پرورش دام سبک است که سازمان اقتصادی کوثر به خوبی و با قبول خطر این حوزه، اقدامات بسیار مؤثری در زمینه پرورش و اصلاح نژاد دام سبک بومی بهمنظور رفع این مشکل انجام داده است و یکی از فرصتهایی که امروزه و در این حوزه ضرورت آن برای خودکفایی و تأمین امنیت غذایی کشور احساس میشود، صنعتی کردن عرصه پرورش دام سبک بومی است که میتواند بهعنوان یکی از زمینههای همکاری سازمان با قرارگاه سازندگی خاتم الأنبیاء بر اساس مفاد تفاهمنامه به شمار آید.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.