سیاست آستان قدس رضوی بر محور درآمدزایی نیست
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنااحمد مروی در حاشیه مراسم «افتتاح سالن تولید نخهای ظریف و شانه شده پنبهای» اظهار کرد: ما همواره خود را مخاطب فرمایشات رهبر معظم انقلاب میدانیم. معظم له سال گذشته رونق تولید را اعلام فرمودند که همکاران ما در بخشهای کشاورزی و دارویی آستان قدس رضوی فعالیتهای خوب و رو به گسترشی داشتند.
وی با اشاره به سال 99 به عنوان سال جهش تولید که از سوی رهبری معظم اعلام شد، افزود: امسال حرکت به سوی جهش تولید را شروع کردیم؛ آنچه امروز در این سالن تولید افتتاح شد، مربوط به رونق تولید بود که فعالیتهای مقدماتی و سرمایهگذاری آن از سال گذشته انجام شده بود و بنای افتتاح آن را هم سال 98 داشتیم که با شیوع بیماری کرونا میسر نشد.
مروی اظهار کرد: همانگونه که همکاران ما برای رونق تولید برنامه و توفیقاتی داشتند، برای جهش تولید در حوزههای مختلفی چون کشاورزی، صنعت و نیز بخش دارویی طرحهایی را در نظر دارند که امیدواریم در این زمینهها هم شاهد جهش تولید باشیم.
وی در خصوص شکل حمایت آستان قدس از بخشهای خصوصی طی سال جاری گفت: برنامه اصلی آستان قدس در مسیر اشتغالزایی و حمایت از بخش خصوصی است. ما در حوزههایی که بخش خصوصی جرات ورود و ریسک کردن ندارد، حاضر به ریسک کردن هستیم تا راه را برای حرکت بخش خصوصی باز کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی اضافه کرد: به محض ورود بخش خصوصی به این بخشهای پر ریسک و پر خطر، آستان قدس از آنها خارج خواهد شد. همان طور که رهبر معظم انقلاب سال گذشته در دیدار با کارآفرینان فرمودند که دستگاهها و نهادهای دولتی فعال در بخش اقتصادی نباید رقیب بخش خصوصی باشند؛ این شیوه و خطمشی ماست.
وی مهمترین هدف آستان قدس را ایجاد اشتغال بیشتر برشمرد و گفت: در هر نقطهای سرمایهگذاری به جای منفعت و سود بیشتر، اشتغال بیشتری ایجاد میکند، آستان قدس رضوی تمایل به دنبال کردن این مسیر را دارد. محور سیاست آستان قدس این است که اصل بر درآمدزایی نباشد، محور بر ایجاد اشتغال بیشتر است، هر چند درآمد کمتر باشد.
مروی همچنین اظهار کرد: آستان قدس خود را کمک و همراه بخش خصوصی میداند و در هر عرصهای از توان، امکانات، تجربیات و دانش برخوداریم، آن را در اختیار بخش خصوصی میگذاریم.
وی ادامه داد: در حوزه کشاورزی این رویه آستان قدس به خوبی در حال انجام است؛ دورههای آموزشی خوبی برای کشاورزان گذاشته و از مشورت برخوردار میشوند. ضمنا در مراحل برداشت و فروش محصولات مورد حمایت قرار میگیرند تا سود بیشتری عاید آنها شود.
بر اساس اعلام آستاننیوز، وی افزود: در حوزههای دیگر هم رویه آستان قدس به همین شکل است؛ بنا داریم به خصوص در آن بخشهایی که بخش خصوصی قدرت مانور و نیز توان برقراری ارتباط و بازاریابی ندارد، یاریکننده و تسهیلگر مسیر حرکت و رشد آن باشیم و برای این بخش ایجاد بازار کنیم.