سیگنال مثبت به بورس/ پیش بینی بازار سهام 10 اردیبهشت 1401

کدخبر: ۴۹۱۹۶۱
عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز چهارشنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز ‌شنبه است. در پایان معاملات روز چهارشنبه بازار با مازاد تقاضا‌ی‌ 230 میلیارد تومانی بسته شد.
سیگنال مثبت به بورس/ پیش بینی بازار سهام 10 اردیبهشت 1401

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، برای پیش بینی بورس امروز – شنبه 10 اردیبهشت- به روند بازار سهام در روزهای گذشته نگاه می‌کنیم. روز چهارشنبه شاخص کل بورس پس از 2 روز صعود متوالی، افت اندکی داشت و هزار و 434 واحد پائین آمد. شاخص هم‌وزن هزار و 377 واحد رشد کرد و شاخص کل فرابورس افزایش 15 واحدی را پشت سر گذاشت. 

در پایان معاملات ‌روز چهارشنبه، 242 نماد رشد قیمت و 235 نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، 51 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 49 درصد بازار افت قیمت داشتند. 

سهم‌های صعودی

روز چهارشنبه در بورس شرکت سیمان شمال (سشمال)، شرکت مارگارین (غمارگ) و شرکت سرمایه گذاری نیرو (ونیرو) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی (غپآذر)، شرکت دامداری تلیسه نمونه (تلیسه) و شرکت کلر پارس (کلر) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

سهم‌های نزولی 

در بورس نهادهای مالی بورس انرژی (انرژی1)، شرکت بیمه ملت (ملت)، و شرکت لامپ پارس شهاب (بشهاب) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت تولید و صادرات ریشمک (ریشمک)، شرکت بیمه دی (ودی) و شرکت صنعتی بهپاک (بهپاک) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

عرضه و تقاضای بورس در انتهای معاملات روز چهارشنبه، علامتی کارآمد برای پیش بینی عرضه و تقاضای بازار سهام در روز ‌شنبه است. در پایان معاملات روز چهارشنبه بازار با مازاد تقاضا‌ی‌ 230 میلیارد تومانی بسته شد.

در پایان معاملات چهارشنبه 6 نماد صف فروش داشتند و تعداد نمادهای صف خرید 70 نماد بود. همچنین در این روز ارزش صف‌های فروش پایانی بازار نسبت به روز کاری قبل 81 درصد کاهش یافت و 3.6 میلیارد تومان شد. ارزش صف‌های خرید نیز نسبت به پایان روز کاری گذشته 50 درصد افت کرد و در رقم 234 میلیارد تومان ایستاد. 

پیش بینی بورس

سهم‌های پُرتقاضا

روز چهارشنبه نماد وصنعت (شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعت و تجارت) با صف‌ خرید 18 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از وصنعت، نمادهای خزامیا (شرکت زامیاد) و ثرود (شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود) بیشترین صف خرید را داشتند. 

 سهم‌های صف فروش

در پایان معاملات چهارشنبه 6 نماد صف فروش داشتند. نماد سنیر (شرکت سیمان سفید نیریز) بیشترین صف فروش را داشت و پس از آن، نمادهای بشهاب، ریشمک، لوتوس و ختراک صف فروش را داشتند. 

پیش بینی بورس

پیش بینی بورس امروز

در هفته گذشته شاخص روند افزایشی داشت و در روزهای صعودی –دوشنبه و سه‌شنبه- در مجموع بیش از 18 هزار واحد صعود کرد. اما در آخرین روز کاری هفته تعداد نمادهای قرمزپوش بیشتر شد و شاخص هزار و 434 واحد افت کرد. رمپنا، کگل، شتران، فخوز، شپدیس، تاپیکو، پارسان، وبملت، جم، کچاد، وبصادر، لوتوس، وپارس و خودرو از بزرگان قرمزپوش بورس بودند که بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل داشتند. در مقابل شپنا، تیپیکو، فولاژ، خگستر، شبندر، نوری، بوعلی، کویر، شستا، فارس، وستپا، فملی و خپارس  بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل داشتند. روند تغییرات شاخص در روز چهارشنبه دو جهت متفاوت داشت، در یک ساعت ابتدایی صعودی بود و در دو و نیم ساعت بعدی روند نزولی را طی کرد.

اما جریان پول حقیقی نیز در روز چهارشنبه عکس شد و پس  از دو روز ورود متوالی، پول حقیقی از بازار خارج شد که ارزش آن 239 میلیارد تومان بود. از سوی دیگر در پایان معاملات روز چهارشنبه ارزش صف‌های خرید 230 میلیارد تومان بیشتر از صف‌های فروش بود و بازار با مازاد تقاضا بسته شد.

برخی از تحلیل‌گران افت شاخص در روز چهارشنبه را به علت عرضه اولیه در بازار می‌دانند و برخی معتقدند که رشد نسبی عرضه در آخرین روز کاری هفته روندی تکرار شونده در بازار سهام است.

با این حال تقاضای بازار در سطح قابل قبولی قرار دارد و رشد شاخص هم وزن نیز رکورد 10 روز صعود متوالی را ثبت کرد. انتشار خبر حذف عوارض صادرات برای محموله‌های ماه گذشته نیز سیگنال مثبتی برای برخی از صنایع و نمادهای بازار است که بر روند بازار تأثیرگذار هستند.

علاوه بر این دو گروهی که در روزهای معاملاتی اخیر پیشران بازار بودند، یعنی خودرویی‌ها و پالایشی‌ها، در روز نزول شاخص بخش بزرگی از آن‌ها رشد کردند و مانع نزول چشمگیر شاخص کل شدند. بنابراین به نظر می‌رسد روند بازار در معاملات شنبه متعادل باشد. 

پیش بینی بورس

 
 
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید