خط و نشان جهاد کشاورزی برای محتکران برنج/ انبار کردن کالا در شالیکوبی‌ها احتکار است

کدخبر: ۷۰۳۷۸۴
اقتصادنیوز: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برنجی که در شالیکوبی موجود است و میزان آن در سامانه به ثبت نرسد، احتکار کالا محسوب می شود.
خط و نشان جهاد کشاورزی برای محتکران برنج/ انبار کردن کالا در شالیکوبی‌ها احتکار است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا،  بابک مومنی روز سه شنبه پس از بازدید چند شالیکوبی در شهرستان های آمل و بابل در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنجی که در شالیکوبی موجود است و میزان آن در سامانه به ثبت نرسد، احتکار کالا محسوب می شود.

وی گفت: برخی از شالیکوبی داران اعلام می کنند برنج های انباشت شده در شالیکوبی برای کشاورزان است و آنها فقط حق انبار داری دریافت می کنند اما برای جهاد کشاورزی این مطلب قابل قبول نیست.

خبر مرتبط
چرا قیمت برنج در بازارهای جهانی کاهشی شد و در ایران بالا رفت؟

برنج در سبد غذایی مردم ایران سهم ویژه‌ای دارد و بخش اثرگذاری از کالری موردنیاز افراد را تامین می‌کند، اما این کالا در هفته‌های اخیر مسیر صعود قیمت را درپیش گرفته‌است.

مومنی با اشاره به این مطلب که حتی برنج موجود در شالیکوبی ها اگر برای کشاورز هم باشد باید در سامانه به ثبت برسد، اظهار کرد: هر شالیکوبی یا انبارداری که از این قانون تخطی کند طبق قانون به عنوان دارنده کالای احتکار شده با آن برخورد می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: هیچ کسی حق ندارد به بهانه افزایش قیمت مانع از عرضه این محصول راهبردی در بازار شود چراکه این امر زمینه ای برای افزایش قیمت کاذب محصول خواهد شد.

وی با بیان این نکته که بازار مصرف به برنج مازندران نیاز دارد و روزانه این محصول باید به بازار تزریق شود، ادامه داد: نظارت ها در روند عرضه برنج به بازار شدت خواهد گرفت.

مومنی ادامه داد: همکاران جهاد کشاورزی در همه شهرهای مازندران به صورت مستمر از انبارها و شالیکوبی های این خطه از شمال کشور بازدید و در روند عرضه این محصول نظارت دقیق دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: همه تلاش ها برآن است تا برنج مازندران به صورت مستقیم در بازار میوه و تره بار به دست مصرف کننده برسد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود. استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.

این استان با برخورداری از تنها ۲ و نیم درصد زمین کشاورزی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید