بنزین 3 نرخی می‌شود؟/ اظهارنظری جدید درباره افزایش قیمت بنزین

کدخبر: ۷۰۶۵۴۱
اقتصادنیوز: به گفته نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس نرخ‌ بنزین برای سال آینده مانند نرخ‌های فعلی است و ساز و کاری برای افزایش قیمت یا سه نرخی شدن آن وجود ندارد.
بنزین 3 نرخی می‌شود؟/ اظهارنظری جدید درباره افزایش قیمت بنزین

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، محمد بهرامی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ما باید دلسوز خود باشیم و به خودمان فارغ از سوگیری‌های سیاسی کمک کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین در مجلس وجود دارد، گفت: با توجه به برنامه ۱۴۰۴ که مصوبات در مجلس انجام شده نرخ‌ها مانند نرخ‌های فعلی است و ساز و کاری برای افزایش قیمت و یا سه نرخی شدن بنزین در مجلس وجود ندارد.

خبر مرتبط
خبر مهم شرکت ملی پخش درباره هوشمندسازی توزیع بنزین

اقتصادنیوز: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از اجرای معماری شبکه در سامانه هوشمند سوخت خبر داد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما چه در بحث ناترازی اقتصادی و انرژی همین تفاوت قیمت بین هزینه تمام شده و مصرف کننده است اگر قیمت تمام شده و قیمت مصرف کننده نزدیک به یکدیگر باشد قاچاق سوخت کاهش می‌یابد که به اقتصاد کشور هم ضرر میزند.

وی ادامه داد: اگر قیمت بنزین مانند سایر تعرفه آب و برق سالانه افزایش می‌یافت اکنون شرایط به شکل دیگری بود.

به گفته این نماینده مجلس اکنون شرایط به شکلی نیست که افزایش قیمت بنزین در دستور کار باشد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید