بانک مرکزی ایران به پولشویی متهم شد
دادستانی کل بحرین با ادعای پولشویی شکایتی علیه بانک مرکزی و چند بانک ایرانی دیگر تنظیم کرده است.
![بانک مرکزی ایران به پولشویی متهم شد](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/LC18y2U6Q5fl/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrt6oIQzvXZ6qM,/%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9+%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2%DB%8C.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا به نقل از العربیه، دادستانی کل بحرین بانک المستقبل ، بانک مرکزی وچند بانک ایرانی دیگر را به پولشویی متهم کرد.
این دادستانی بانکهای مذکور را به پولشویی مبلغ یک میلیارد و ۳۰۰ هزار دلار متهم کرده و شکایتی علیه آن ها تسلیم دادگاه کیفری کرده است.
علی بن فضل البوعینین، دادستان کل بحرین مدعی شده است که این شکایت بعد از تحقیقات گسترده علیه مسئولان بانک المستقبل و برخی بانکهای ایرانی از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ انجام شده است.