خبر بد وزیر بهداشت آلمان از احتمال تعطیلی بیمارستان‌ها /علت چیست؟

کدخبر: ۵۲۸۰۲۱
لوتریاخ به خبرگزاری"ARD" گفت که بیمارستان‌ها در شرایط خاصی قرار دارند، چرا که اگر به سرعت و به صورت جدی به داد آنها نرسیم، تعطیل خواهند شد.
خبر بد وزیر بهداشت آلمان از احتمال تعطیلی بیمارستان‌ها /علت چیست؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، پایگاه خبری "النشره" اعلام کرد، کارل لوتریاخ وزیر بهداشت آلمان یکشنبه شب هشدار داد که شاید بیمارستان‌ها به خاطر بحران سوخت و تورم کنونی تعطیل شوند.

لوتریاخ به خبرگزاری"ARD" گفت که بیمارستان‌ها در شرایط خاصی قرار دارند، چرا که اگر به سرعت و به صورت جدی به داد آنها نرسیم، تعطیل خواهند شد.

وی افزود روز سه‌شنبه با کریستین لیندنر وزیر دارایی آلمان در خصوص میزان و اقداماتی که می‌توان برای کمک به بیمارستان‌ها انجام داد، گفت وگو خواهد کرد.

وزیر بهداشت آلمان خاطرنشان کرد: صحبت از تشکیل صندوق ویژه [مالی] به سبک آنچه برای ارتش آلمان رخ داد، نیست، چرا که نمی‌توانیم برای هر بخشی یک صندوق ویژه [برای کمک مالی] ایجاد کنیم.

در همین راستا، کاهش صادرات گاز روسیه به اروپا، قیمت هیزم و چوب در آلمان به دلیل ادامه بحران انرژی ۸۵.۷ درصد افزایش یافت.

اداره آمار آلمان در بیانیه‌ای که اول مهرماه منتشر شد، اعلام کرد: افزایش قیمت هیزم و گلوله‌های چوب در درجه اول ناشی از افزایش تقاضا است، زیرا بسیاری از آلمانی‌ها به این کالاها به عنوان راه‌های جایگزین برای گرم کردن خانه‌هایشان در بحبوحه افزایش قیمت‌های گاز، نفت و برق روی آورده‌اند.

بحران هزینه‌های زندگی بر اثر بالا رفتن قیمت‌های انرژی با نزدیک شدن به فصل سرد زمستان، نگرانی را در میان اروپایی‌ها افزایش داده و شهرهای اروپایی را هرچه بیشتر در کمین وقوع ناآرامی‌های اجتماعی و اعتراض‌ها قرار می‌دهد.

یک نظر سنجی جدید در کشورهای فرانسه، آلمان، انگلیس و لهستان نشان می‌دهد بسیاری از اروپایی‌ها نگران هستند که تورم بالا بر اثر بحران انرژی منجر به ناآرامی اجتماعی، اعتراض های خیابانی و اعتصاب‌ شود.

بر اساس نظرسنجی «یوگاو (YouGov)»، هزینه زندگی این روزها به مهم ترین مساله برای اروپایی‌ها تبدیل شده است. اکثریت افرادی که درچهار کشور مزبور در نظرسنجی شرکت کردند درباره افزایش احتمال ناآرامی های اجتماعی در ماه‌های آتی نگران هستند. در فرانسه، ۴ نفر از ۱۰ نفر می‌خواهند شاهد بازگشت جنبش‌های اعتراضی جلیقه زردها باشند. 

اروپایی‌ها همچنین مساله بحران انرژی را به وضوع در زندگی روزانه خود احساس کرده اند. طبق نظرسنجی صورت گرفته، از هر پنج نفر یک نفر از پس اندازهای خود کم کرده در حالیکه از هر ۱۰ نفر یک نفر یخشی از وعده‌های غذایی خود را حذف می‌کند.

اکثریت افراد در این نظر سنجی معتقدند که این یک بحران کوتاه مدت نیست درحالیکه بسیاری هم هیچ پایانی را در چشم انداز آینده برای آن نمی‌بینند. اکثرا در لهستان و آلمان گفتند که آنها در حال خرید برای مواجهه بهتر با شرایط پیش رو هستند. برخی دیگر نیز قصد دارند مصرف گرمایش را به علت قیمت‌های بالای انرژی، کاهش دهند.

طبق این نظرسنجی، مردم در چهار کشور اروپایی ذکر شده، اعتماد کمی به قابلیت دولت‌ها برای مدیریت این بحران دارند.

در پی جنگ اوکراین ، حمایت اتحادیه اروپا از کی‌ف و اعمال تحریم‌های گسترده علیه روسیه، بحران گاز و نفت پیش آمد.

اروپا در تلاش است تا وابستگی خود را به تامین انرژی از روسیه قطع کند تا قدرت مسکو  را برای تامین مالی جنگ کاهش دهد اما این اقدام ممکن است به اندازه کافی با سرعت انجام نشود.

در این رابطه، هفت کشور صنعتی جهان-موسوم به گروه هفت- موافقت کرده‌اند که سقف قیمت برای نفت روسیه تعیین کنند؛ هدف از این اقدام محدودکردن منابع مالی روسیه در جنگ با اوکراین است.

روسیه هم گفته است از فروش نفت به کشورهایی که این محدودیت را به اجرا در آورند، خودداری خواهد کرد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید