صدور یک دستور مهم در روسیه
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وی همچنین افزود که دستورالعمل ها از مدت ها قبل آماده شده و تمام اقدامات لازم برای اطمینان از ایمنی تمام تاسیسات زیرساختی حیاتی از جمله پل کریمه در حال انجام است.
گزارش ها حاکی از آن است که مقامات کی یف بارها قصد خود را برای تخریب پل کریمه اعلام کردهاند و از زمان شروع عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین، چندین بار برای انجام این کار انجام کرده اند.
پنتاگون اعلام کرد: هیچ نشانهای مبنی بر اینکه روسیه قصد استفاده از سلاح هستهای در اوکراین را دارد، مشاهده نکردیم
پسکوف تاکید کرد که به لطف اقدامات به موقع نیروهای امنیتی روسیه و همچنین ویژگی های طراحی این پل، همه این تلاش ها ناموفق بود.
کی یف نتایج قانونی همه پرسی سال ۲۰۱۴ را که در آن مردم کریمه و سواستوپل موافقت خود را برای پیوستن به روسیه اعلام کردند را نپذیرفت و از این که پل کریمه تنگه کرچ را به منطقه کراسنودار وصل می کند، رضایت ندارد.
واکنش کرملین به تعطیلی سفارت آمریکا در کی یف به دنبال هشدار حمله هوایی
دیمیتری پسکوف همچنین به خبرنگاران حاضر در این نشست گفت که کرملین درباره هشدار سفارت آمریکا در مورد تهدید احتمالی حمله هوایی در کی یف اظهار نظر نمی کند و این موضوع به وزارت دفاع روسیه مربوط است.
این سیاستمدار روس افزود که گزینه توقف درگیری اوکراین برای روسیه غیرقابل قبول است، چرا که برای مسکو بسیار مهم است که به اهداف عملیات نظامی ویژه خود دست یابد.
تامین مینهای ضدنفر برای اوکراین
پسکوف همچنین در واکنش به تامین مینهای ضدنفر برای کی یف توسط واشنگتن گفت که دولت کنونی آمریکا کاملا به دنبال ادامه جنگ در اوکراین است و تمام تلاش خود را برای رسیدن به این هدف انجام می دهد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که کی یف یکی از امضاکنندگان کنوانسیون سازمان ملل برای ممنوعیت مین های ضد نفر است.
سخنگوی کرملین در پایان یادآور شد که پوتین برای تماس ها و مذاکرات درباره اوکراین آماده است.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب نسبت به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تبدیل شد.