سرنوشت روابط ایران و آمریکا در دولت دوم ترامپ

کدخبر: ۶۸۹۲۸۱
اقتصادنیوز: یکی از مهم‌ترین مسائل سیاست خارجی دولت دوم ترامپ، ایران و برنامه هسته‌ای تهران است.
سرنوشت روابط ایران و آمریکا در دولت دوم ترامپ

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، دولت دوم دونالد ترامپ کمتر از 2  ماه دیگر کار خود را آغاز خواهد کرد و مانند سایر دولت‌های آمریکا در چهار دهه گذشته، یکی از مهم‌ترین مسائل سیاست خارجی که با آن مواجه می‌شود، ایران و برنامه هسته‌ای تهران و «محور مقاومت» خواهد بود که متشکل از حزب‌الله لبنان، حوثی‌ها در یمن، گروه‌های شیعه در عراق و گروه‌های فلسطینی است.

 

خبر مرتبط
طعنه سنگین به علم‌الهدی در روزنامه دولت/ مذاکره در دولت قبل خوب بود؛ الان بد؟

اقتصادنیوز: روزنامه دولتی ایران نوشت: سیداحمد علم‌الهدی در نمازجمعه اخیر مشهد گفت: «می‌خواهند با اروپایی‌ها مذاکره کنند، مذاکره برای چه چیزی؟ به خاطر یک بیانیه شورای حکام می‌خواهید مذاکره کنید؟ اگر به خاطر مشکلات اقتصادی است که دولت قبل نشان داد مقابله با مشکلات اقتصادی در دست دادن با دشمن نیست.»

تیم امنیت ملی رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا عمدتاً از شاهین‌های تندرو مخالف هستند؛ افرادی که در گذشته بارها در مورد امکان و یا ضرورت اقدام نظامی برای توقف برنامه هسته‌ای ایران صحبت کرده‌اند. به عنوان مثال، سناتور مارکو روبیو، نامزد وزارت خارجه، و نماینده کنگره، مایکل والتز، منتخب ترامپ برای شورای امنیت ملی، مدعی هستند: اسرائیل نباید بگذارد که واشنگتن، تل‌آویو را از انجام حملات مستقیم به تاسیسات و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران منصرف کند. والتز همچنین در گذشته ادعا کرده بود که ایالات متحده می‌تواند تحت شرایطی خود چنین اقدامی را انجام دهد. در سال 2020، پیت هگزث، نامزد ترامپ برای وزارت دفاع آمریکا، از واشنگتن خواست در تلافی حملات نیروهای متحد ایران به پایگاه‌های آمریکا در عراق، اهدافی را در ایران هدف حمله قرار دهد.

مشروح این گزارش را در اکوایران با عنوان «ایران بر سر دوراهی سرنوشت‌ساز؛ مذاکره با آمریکا یا خروج از NPT، کدام محقق می‌شود؟» بخوانید.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید