کلاهبرداری با وعده وام فوری/ پلیس فتا هشدار داد

کدخبر: ۷۰۸۰۳۷
اقتصادنیوز: به گفته رئیس پلیس فتای استان آذربایجان شرقی آگهی های با محتوای وام های فوری و بدون ضامن یک تله از طرف کلاهبرداران سایبری است.
کلاهبرداری با وعده وام فوری/ پلیس فتا هشدار داد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، سرهنگ اکبر محمدجعفری گفت: طی چند روز گذشته با مراجعه چندین نفر از شهروندان به پلیس فتای استان و با ارائه دستور قضائی عنوان می‌کنند که با اعتماد به آگهی‌های انتشار یافته در اپلیکیشن‌های خرید و فروش مبنی بر دریافت وام‌های کم بهره مورد کلاهبرداری واقع شده‌اند.

خبر مرتبط
کلاهبرداری ١٣٢ میلیارد تومانی با حواله‌ خودرو/ کیفرخواست صادر شد

اقتصادنیوز: کلاهبرداری ١٣٢ میلیارد تومانی از طریق فروش حواله‌ خودرو انجام گرفت.

محمد جعفری ادامه داد: در تحقیقات بعمل آمده و برابر اظهارات شکات پرونده که عنوان می‌کنند افراد کلاهبردار با انتشار آگهی‌های فروش امتیاز وام‌های کم بهره و تسهیلات با سود پایین در فضای مجازی اقدام به اخذ مبالغی تحت عنوان پیش پرداخت یا بیعانه حق ثبت نام و کارمزد کرده و این مجرمان سایبری دیگر پاسخگو نیستند. لذا تاکید می‌گردد کاربران به آگهی‌ها و اطلاعیه‌های مختلفی که در فضای مجازی مخصوصاً در اپلیکیشن‌های خرید و فروش برای انجام معاملات منتشر می‌شود، توجهی نکرده و فریب افراد کلاهبردار با عنوان فروش وام‌های کم بهره در فضای مجازی را نخورند.

رئیس پلیس فتای استان آذربایجان شرقی از هموطنان خواست جهت دریافت هرگونه تسهیلات از مسیر قانونی و اصلی آن یعنی مراجعه به بانک و تشکیل پرونده بر اساس شرایط اعلامی بانک‌ها و مؤسسات مالی معتبر اقدام نموده و از خرید و فروش تسهیلات در فضای مجازی خودداری نمایند و در صورت مشاهده موارد مشکوک با شمار پلیس فتا (۰۹۶۳۸۰) تماس بگیرند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید